Curierul Zilei - Fapt Divers
PRIMA PAGINA arrow RUBRICI arrow Fapt Divers
 Publicitate pdf
(1 vot)
Tuesday, 19 November 2019

Aflaţi în legitimă apărare,

Poliţiştii l-au împuşcat în picior!


Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Teiu, a fost împuşcat ieri, de poliţiştii Secţiei Rurale Leordeni şi a ajuns la spital fiind rănit la picior. În timp ce era urmărit, bărbatul i-a atacat pe oamenii legii cu un cuţit şi o şurubelniţă. Unul dintre agenţi a fost rănit la faţă şi la mână.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 977

Continuare
 
(1 vot)
Tuesday, 19 November 2019

La Rucăr, au scăpat de pestă dar nu şi de sălbăticiuni

Ursul a atacat doi porci, într-o gospodărie


Ursul a atacat în week-end animalele domestice din gospodăria unui rucărean. Nu că acesta ar fi primul atac, sau ultimul, cert este că acum, sălbăticiunea a rănit doi porci, nu i-a omorât, iar porcii au agonizat până sâmbătă seara, atunci când proprietarii nu au mai suportat să îi vadă suferind şi au cerut ajutor....    

Comentarii (1) | Vizualizari: 813

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 19 November 2019

Accident la Lunca Corbului

S-a grăbit şi a rănit un om!


Neatenţia combinată cu graba la volan sunt igredientele care au dus, duminică seara, la producerea unui accident pe DN 65, în co­muna Lunca Corbului. Două autovehicule au fost implicate. Neacordarea de prioritate este cauza care a dus la coliziune, după cum au constatat poliţiştii Serviciului Rutier Argeş.    


Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 669

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 19 November 2019

Atelajul era nesemnalizat

Căruţaş rănit în accident


Un accident soldat cu rănirea unei persoane s-a petrecut duminică seara, în comuna Hâr­seşti. O căruţă nesemna­lizată a fost lovită de o maşină, căruţaşul fiind aruncat cât colo din atelaj. 

Comentarii (3) | Vizualizari: 813

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 19 November 2019

A ajuns în arest!

Băut şi fără permis, la volan!


Existau informaţii cum că un tânăr sucevean care locuieşte la Boţeşti, obişnuieste să îşi conducă maşina deşi nu are permis. Oamenii legii de la Secţia Rurală Călineşti l-au urmărit şi duminică seară, l-au prins la volan. Nu doar că nu avea permis, dar era şi băut. Tânărul a fost reţinut.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 711

Continuare
 
(0 voturi)
Tuesday, 19 November 2019


Paznic prins dormind, amendat

În acest week-end, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au făcut controale la mai multe societăţi privind modul de desfăşurare a pazei, la obiectivele asigurate cu pază umană. Au fost verificate 23 de obiective, fiind aplicate 9 sancţiuni contravenţionale.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 917

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 18 November 2019

După ce au făcut scandal în centrul Piteştiului,

Suporterii s-au războit cu oamenii legii  


Mai mulţi supor­teri ai echipei de fotbal Petrolul Ploieşti, au provo­cat un scandal de pro­por­ţii sâmbătă seara, în centrul Piteştiului. Aceştia au aruncat cu sti­cle, au înjurat, au strigat şi au răstur­nat tot ce le-a ieşit în cale. 47 de băr­baţi au fost duşi la sediul Poliţi­ei Mu­nicipiului Piteşti. Au fost am­prentaţi, fotogra­fiaţi şi.... amendaţi!   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 557

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 18 November 2019

Pe strada Eremia Grigorescu,

Două maşini s-au făcut scrum


Un incendiu de proporţii a izbucnit sâmbătă seara, pe strada Eremia Grigores­cu, din Piteşti. Trei maşini, parcate una lângă alta, au fost distruse, două complet şi cea de a treia, puţin, în partea din spate. Focul a iz­buc­­nit la unul dintre autovehicule şi s-a extins la cele­lalte două.  

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 786

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 18 November 2019


A murit un deputat de Argeş


Deputatul de Argeş, Bogdan Niculescu Duvăz, membru marcant al PSD, a murit sâmbătă seară, fiind grav bolnav. Avea 70 de ani şi suferea de ciroză. Arhitect de profesie, acesta a fost deputat de Argeş în două mandate, în perioada 2008-2016.  

Comentarii (3) | Vizualizari: 903

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 18 November 2019

La Câmpulung,

Maşină rămasă în mijlocul râului


La Câmpulung, undeva în zona matriţelor, există o trecere improvizată, prin albia Râ­ului Târgului, o scurtătură, dacă i se poate spu­ne aşa, pentru acei conducători auto care doresc să treacă de pe Centura Câmpulun­gu­lui pe strada Tra­ian . Chiar dacă mulţi sunt cei care scurtează asfel drumul, sunt şi ghinio­nişti care, rămân cu maşinile în albia râului după ce sunt surprinşi de vo­lumul mare de apă, atunci când se uzinează la Barajul Râuşor.     

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 657

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 18 November 2019


Minorul îşi viola sora în vârstă de 11 ani!


Caz şocant la Poiana Lacului! Un adolescent în vârstă de 16 ani, şi-a abuzat timp de un an, sora în vârstă de 11 ani, obligând-o în mod repetat, să întreţină relaţii sexuale cu el. Chiar dacă este minor, având în vedere fapta extrem de gravă, băiatul a ajuns în arest.   

Comentarii (1) | Vizualizari: 1361

Continuare
 
(1 vot)
Monday, 18 November 2019

Pierde funcţia!

Primar condamnat!


Un primar din Argeş a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Piteşti. Gheorghe Ionescu, primarul comunei Călineşti, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu şi delapidare, alături de fostul viceprimar şi de fosta contabilă şefă. Cei trei au fost achitaţi pentru infracţiunea de abuz în serviciu, însă doi rămân cu pedepsele pentru delapidare. Ediul îşi va pierde funcţia.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1535

Continuare
 
(0 voturi)
Monday, 18 November 2019


A căzut în gol, de pe pod!

Un echipaj de pompieri şi o ambulanţă au intervenit, sâmbătă dimineaţa, la Curtea de Argeş în ajutorul unui bărbat care a căzut de pe un pod. Bărbatul, în vârstă de 29 de ani,  a încercat să treacă pe un pod de cale ferată, care era scos din uz, încercând să scurteze drumul. A călcat greşit şi a căzut, ajungând într-un pârâu. Incidentul a avut loc în zona Capu Dealului, din Curtea de Argeş. Conform ISU Argeş, bărbatul a căzut de la aproximativ 2 metri înălţime. La faţa locului au intervenit şi pompierii care l-au transportat pe bărbat la ambulanţă. Acesta a fost găsit conştient. Prezenta un traumatism cranio-facial şi dureri la nivelul toracelui. Victima a primit îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital.

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 724

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 15 November 2019


Accident în faţa Colegiului Odobescu


O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost ieri dimineaţă, victima unui accident rutier petrecut în faţa Colegiului Naţional Alexandru Odobescu, din Piteşti. Fata traversa regu­lamentar când a fost lovită de o maşină, al cărei şofer nu a oprit să aco­rde prioritate. După producerea evenimentului rutier o bandă de mers a fost blocată, traficul derulându-se cu dificultate pe un singur sens, alter­nativ.    

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1028

Continuare
 
(0 voturi)
Friday, 15 November 2019

Accident la Mioveni

Cu ochii în telefon, a dat cu capul în autobuz!


Accident rutier, pro­­vocat din nea­tenţie, ieri dimineaţă, la Mioveni. O tânără în vârstă de 19 ani, ar fi putut să sfâr­şeas­că sub roţile u­nui autobuz, din cau­ză că traversa stând cu ochii în telefon. Din fericire, şoferul a văzut-o şi a tras de volan. Nu a reuşit să evite impactul însă victima a scăpat cu leziuni uşoare.


Comentarii (1) | Vizualizari: 1529

Continuare
 
(1 vot)
Friday, 15 November 2019


Patron în arest pentru furt!


Afacerile unui dâmboviţean au intrat în atenţia poli­ţiş­tilor argeşeni. Patronul a fost reţinut pentru furt, după ce s-a stabilit că ar fi sustras sute de litri de mo­to­rină. Combustibilul l-a folosit în firma lui de trans­porturi. În urmă cu două săptămâni acesta a mai fost reţinut, fi­ind suspectat că ar avea legăură cu dispariţia unui tir încărcat cu televizoare. A fost plasat sub con­trol judi­ci­ar.   

Fii primul care comenteaza articolul | Vizualizari: 1649

Continuare
 
<< Start < Înapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Înainte > Sfârşit >>

Rezultate 63 - 93 din 9178


embedgooglemap.net


Zi record

Luni, 11.11.2019

--- 2.687 vizitatori unici ---

Flag Counter


PRchecker.info