Victorie în al patrulea amical

0
0

Încă un joc de verificare pentru galben-verzi

CS Mioveni a ajuns la 3 meciuri câştigate în pregătire

CS Mioveni a obţinut ieri a treia victorie din meciurile amicale disputate în această iarnă. Galben-verzii au jucat pe propriul teren, contra U Craiova II – satelitul din Liga III al Universităţii şi s-au impus cu 4-2, la capătul unui meci foarte bun şi după ce la pauză oltenii au condus cu 2-1.

Antrenorul Marius Stoica a folosit 25 din jucătorii pe care îi are în lot, folosind pe durata celor două reprize echipe diferite, cu mici excepţii. Astfel, fundaşul central Burnea a evoluat tot meciul, în timp ce pe al doilea post din centrul apărării au fost pe rând Hreniuc şi Traşcu, primul jucând aproape 70 de minute, după care a fost schimbat cu Traşcu. Pe benzi au fost în prima parte Albăstroiu şi apoi Tirică şi Alexe, iar după pauză Ghiţă şi Edi Stoica. Mijlocaşii la închidere au fost în primele 45 de minute Anghelina şi Traşcu, acesta din urmă jucând doar o jumătate de oră, după care a mai intrat în ultimele 20 de minute în centrul apărării, iar în repriza secundă au fost trimişi pe aceste posturi Raul Costin şi Marian Şerban. Rădescu, Hergheligiu şi Işfan au format trioul ofensiv de la mijlocul terenului, iar la reluare atribuţiile le-au fost luate de Constantin Şerban (din 69 Cioargă), Massaro şi Coşereanu. În prima parte a jocului, în atac s-a mizat pe Măzărache, iar după pauză pe Călin, care a fost înlocuit cu Balint în ultimele douăzeci de minute. Portarii au evoluat şi de această dată câte 30 de minute, ordinea în care au intrat între buturi fiind Sima, Preda şi Croitoru.
Scorul a fost deschis în minutul 10 de Hrebniuc, care a înscris din careu după un 1-2 cu Măzărache, însă la pauză oaspeţii au intrat în avantaj, după golurile din minutele 30 şi 33. În repriza a doua, Edi Stoica a adus egalarea cu un şut de la distanţă, iar Coşereanu şi-a adus din nou echipa în avantaj, în minutul 67, după o pătrundere în careu în urma unei pase senzaţionale de la Massaro. Scorul final a fost stabilit de Raul Cosint după ce Massaro a driblat 3 adversari şi i-a pasat mijlocaşului, cu călcâiul.
CS Mioveni (repriza 1): Sima (30 Preda) – Albăstroiu (25 Tirică), Hreniuc, Burnea, Alexe – Anghelina, Traşcu (30 Zamfirescu) – Rădescu, Hergheligiu, Işfan – Măzărache.
CS Mioveni (repriza 2): Preda (60 Croitoru) – Ghiţă, Burnea, Hreniuc (69 Traşcu), Edi Stoica – Raul Costin, Marian Şerban – Constantin Şerban (69 Cioargă), Massaro, Coşereanu – Călin (69 Balint). Antrenor: Marius Stoica.
Filmul marcării golurilor
– Min 10, 1-0: Un-doi Mazarache – Hreniuc, fundaşul central preia şi înscrie din centrul careului
– Min 30: 1-1
– Min 33: 1-2
– Min 58, 2-2: şut violent din voleu de la 25 m, al lui Eduard Stoica, mingea se opreşte în plasă
– Min 67, 3-2: Davide trimite o senzaţional o pasă pentru Coşereanu, care pătrunde cu mingea la picior şi înscrie la colţul scurt
– Min 72, 4-2: Davide Massaro dublează trei adversari şi apoi îi pasează cu călcâiul lui Raul Costin, mijlocaşul trimiţând simplu balonul în plasă. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.