Foc la etajul V dintr-un bloc turn!

0
0

Un incediu puternic a izbucnit ieri, la blo­cul L1 din cartierul piteştean Nord. Ardea la etajul V, fiind necesară intervenţia cu autoscara. Proprietarul apartamentului a fost rănit uşor, soţia acestuia suferind un atac de panică, ambii au refuzat să fie trans­portaţi la spital.
“Am fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu la un apartamennt situat la etajul V. Incendiul se manifesta cu degajare foarte mare de fum, s-a intervenit atât pentru evacuarea persoanelor, cât şi pentru lichidarea incendiului. Nu au fost probleme deosebite, a declarat locotenent colonel Florin Horeboiu, comandatul Detaşamentului Piteşti. Două echipaje de pompieri au intervenit pentru a stinge incendiul, fiind folosită şi autoscara pentru a lucra la înălţime.
Proprietarul, un bărbat în vârstă de 55 de ani a avut arsuri de gradul I iar soţia acestuia a făcut atac de panică.
Niciunul nu a mers la spital, refuzând acest lucru. A ars într-un dormitor. Proprietarul a declarat că cel mai probabil locuinţa sa a luat foc de la o candelă aprinsă, ori de la vreun scurt circuit produs la instalaţia electrică. Pompierii au reuşit să lichideze repede focul, limitând extinderea la alte apartamente. M. Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.