Elev prins la liceu cu un briceag!

0
0

Jandarmii argeşeni s-au confruntat cu o situaţie mai puţin obişnuită la Colegiul Tehnologic Dacia, din Piteşti. Directoarea unităţii a cerut ajutorul oamenilor legii după ce a avut loc un conflict între cinci elevi. Jandarmii au descoperit că unul dintre aceştia avea asupra lui o armă albă.
Jadarmii se aflau în patrulare în zona liceelor când au fost sunaţi de directorul Colegiului Tehnologic Dacia Piteşti, care le-a cerut oamenilor legii să aplaneze un scandal. Conflictul a avut loc între cinci elevi de clasa a IX-a. Patru dintre ei s-au certat cu un adolescent luni. A doua zi, conflictul a continuat, iar elevul s-a dus la conducerea liceului şi s-a plâns, spunând că se simte ameninţat şi hărţuit de colegii săi. Atunci au fost chemaţi jandarmii care nu de mult au avut activităţi de prevenire împotriva faptelor antisociale. Oamenii legii au discutat cu cei cinci elevi şi în timpul unui control s-a stabilit că unul dintre liceeni avea asupra lui un briceag.
Dosar penal
Oamenii legii au întocmit actele premergătoare urmării penale împotriva adolescentului, sub acuzaţia de “portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, în sediul autorităților publice, instituțiilor publice sau al altor persoane juridice de interes public”. Dosarul va fi înaintat organelor de poliţie. Dacă va fi găsit vinovat, elevul riscă o pedeapsă cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă. De asemenea, au fost chemaţi la liceu părinţii celor implicaţi aducându-li-se la cunsoştinţă comportamentul agresiv al băieţilor la liceu.  M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.