La 21 de ani a murit pe stradă!

1

Tragedie petrecută vineri seara în comu­na Albota. Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Bârla, a decedat în timp ce se afla pe stradă. Emanuel Ştefan Bălan era cunoscut cardiac şi ar fi trebuit să fie operat pe cord în această săptămână.
Vineri seară, un şofer aflat în trafic a văzut la Albota un tânăr care era căzut, chircit, pe marginea şoselei. Conducătorul auto a oprit şi văzând că victima se află în stare de inconştienţă a sunat la 112. Un echipaj al serviciului de Ambulanţă Argeş s-a deplasat la faţa locului şi a constata că tânărul se afla în stop cardio-respirator. Au fost începute manevrele de resuscitare însă, după mai bine de jumătate de oră a fost declarat decesul.
Nu a mai ajuns la operaţie
Cazul a fost preluat de poliţişti, oamenii legii stabilind că tânărul este Ştefan Emanuel Bălan, în vârstă de 21 de ani, din comuna Bârla, cunoscut cu afecţiuni cardiace. Tânărul fusese la tatăl său care lucrează la o fermă din Albota. Luase bani că să îşi cumpere bilet de tren pentru a pleca la Iaşi. În această săptămână era programat la operaţie…o operaţie care l-ar fi putut scăpa de afecţiunile de care suferea. Din nefericire, nu a mai ajuns. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru autopsia care va stabili cu certitudine cauza morţii. M.Sandu

1 COMENTARIU

  1. Animalelor care sunteti,Balaban nu Bălan !!! Dar de ce nu va interesati sa vedeti cat ne-au amânat doctorii din Pitesti si pe urma un nenorocit de doctor de la Spitalul di n Bucuresti !!! Deci, nu ai bani te lasa sa mori !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.