Din vârful copacului a chemat jandarmii!

2



Clipe de coşmar ieri pentru un tânăr în vÂrstă de 24 de ani, din comuna Dragoslavele. Acesta a plecat, pe jos, în comuna Nămăeşti la fiica lui. A folosit o scurtătură, luând-o peste deal. În pădure a fost încolţit de o haită de lupi. De frica fiarelor s-a urcat într-un copac. Cu greu a fost convins de jandarmi să coboare, după spaima pe care o trăise.


„Un apel la numărul unic de urgență 112 a alertat dispeceratul unității, întrucât un bărbat a relatat faptul că se deplasa prin pădure iar la un moment dat a observat o haită de lupi care se îndrepta spre el iar de teamă s-a urcat într-un copac și îi este teamă să continue drumul. Spre locul indicat a fost direcționată imediat o patrulă de jandarmi din cadrul Postului Montan Rucăr, care în scurt timp l-au localizat pe bărbat. La sosirea jandarmilor lupii nu se mai aflau în zonă, iar bărbatul a fost liniștit și ajutat să ajungă la destinație. Acesta le-a relatat jandarmilor că ocazional se deplasează la fetița lui din comuna Nămăești, unde aceasta locuiește, pentru a-i duce alimente și alte bunuri necesare”, declara maiorul Flavius Tănase, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Argeş.
L-au dus cu maşina la fetiţă
Tânărul a sunat din copac şi acolo la stat până la sosirea oamenilor legii. Deşi fiarele dispăruseră din zonă, lui tot îi era teamă că coboare. Jandarmii insistau să se dea jos, spunându-i că nu mai există niciun pericol însă el, însă speriat, refuza. Ca să demontreze că este în regulă şi respectă ordonanţele militare, după ce a coborât, tânărul le-a arătat oamenilor legii declaraţia de deplasare din care reieşea că merge să îi asigure alimente fiicei. Bărbatul este despărţit de mama copilei şi uneori se duce acasă la micuţă pentru a-i duce cele necesare. Jandarmii impresionaţi de povestea tânărului s-au oferit să îl ducă cu maşina până acasă la fetiţă, la Nămăeşti. Când au ajuns la destinaţie, ca să îi vină în sprijin, i-au promis că dacă nu are cu se să se întoarcă, pentru a nu se mai expune pericolului, îl vor ajuta să ajungă acasă la Dragoslavele însă tânărul le-a mulţumit şi a refuzat spunând că se va descurca. M.Sandu


2 COMENTARII

  1. – Mare pungas caciuloiu’ / glugociu’ ! Prost nu este, dar de ce o foloseste pe minte pe post de prost ?! Jigodia-i va fi viitorul, precum este si acum ! Mandri-s-ar parintii… ca au cu ce … tuse si junghi !

  2. … O scarba, nicidecum om ! Lupii nu-i ataca oameni , lupii-s cainii lui Dumnezeu … si pe oameni ii apara/ocolesc ! Individu-i dreak, om nicidecum !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.