Șoferiță rănită după ce a ajuns în șanț cu mașina

0



În vreme de pandemie, șoselele din Muscel s-au transformat în adevărate piste de raliu pentru mulți conducători auto, indiferent de sex.


Cei drept de-o perioadă de timp s-au diminuat accidentele rutiere cu multe victime dar autoaccidentările nu au dispărut din peisaj. Așa s-a întâmplat și marți dimineață cu o femeie de 34 de ani, din Pietroșani care gonea cu autoturismul propriu, un Logan roșu pe DJ 732, pe raza localității Aninoasa din direcția Slănic către Vlădești. Pe fondul neatenției, șoferița a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul de pe partea dreaptă a drumului.
Se pare că asfaltul a fost umed, iar conducătoarea auto nu a adaptat autoturismul la condițiile de drum. În urma accidentului conducătoarea autotursimului a fost rănită ușor și transportată la spitalul municipal Câmpulung de un echipaj Smurd, chemat la fața locului de cei care au văzut cum s-a întâmplat accidentul, prin apelul unic 122.
,,Ne-am speriat foarte tare când am auzit bubuitura. Vă dați seama a ajuns cu botul mașinii în șanț, după ce a mers o porțiune pe marginea lui. Șoferița Loganului roșu era foarte speriată când am sărit noi în ajutorul ei. Nu am știut ce să îi facem așadar am fost nevoiți să chemăm cadrele medicale la fața locului care să îi acorde primul ajutor”, au declarat câțiva localnici.
Polițiștii Biroului Rutier au fost chemați să intervină la fața locului pentru fluidizarea traficului în zona respectivă.
Oamenii legii au întocmit pe numele șoferiței dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Bogdan Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.