Un pipăit i-a adus 4 ani de închisoare

0



În noiembrie anul tre­cut un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Piteşti a fost arestat preventiv după ce a urmărit o adolescentă în scara unui bloc şi a pipăit-o. Marius Valentin Ţucă, în vârstă de 20 de ani era cunoscut din trecut că a mai comis şi alte fapte similare. Tânărul a fost condam­nat la 4 ani închisoare, fiind dus la penitenciar pentru a-şi executa pedeapsa.


Tânărul fusese condamanat la doi ani cu suspendare în iulie 2019 pentru agresiune sexuală. În noiembrie anul trecut, la aproximativ trei luni de la sentinţă, Marius Valentin Ţucă se afla în cartierul piteştean Găvana. A văzut o tânără şi a urmărit-o până în scara blocului. Acolo, profitând de faptul că este doar el cu ea, a atacat-o. A prins-o şi a pipăit-o în zonele intime. Adolescenta în vârstă de 17 ani, a ţipat alertând locatarii iar individul a fugit. A fost reţinut a doua zi şi a ajuns în arest. După ce a fost trimis în judecată, a făcut acord de recunoaştere a vinovăţiei sperând că va scăpa şi de această dată tot cu o pedeapsă cu suspendare.
Va executa ambele pedepse!
Judecătoria Piteşti l-a condamnat în martie 2020, să execute două pedepse, pentru fiecare faptă în parte. „Condamnă pe inculpatul, Ţ.M.V., fiul lui .. şi .., născut la data de …, în .., cu domiciliul în …, CNP …, la pedeapsa de 2 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală în stare de recidivă postcondamnatorie (…) Constată că infracţiunea ce face obiectul prezentului dosar se află în stare de recidivă postcondamnatorie faţă de infracţiunea pentru care inculpatul a fost condamnat prin S.P. nr. 216/02.07.2019, a Tribunalului Argeş, definitivă prin neapelare la data de 16.07.2019, la pedeapsa de 2 ani închisoare, cu privire la care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe un termen de încercare de 2 ani (…) adaugă pedeapsa stabilită prin prezenta, de 2 ani închisoare, la pedeapsa de 2 ani închisoare, stabilită prin sentinţa penală nr. 216/02.07.2019, a Tribunalului Argeş , definitivă prin neapelare la data de 16.07.2019, urmând ca în final inculpatul să execute pedeapsa de 4 ani închisoare…”, se precizează în sentinţa Judecătoriei Piteşti.
Inculpatul a declarat apel, acesta judecându-se la Curtea de Apel Piteştim luni. Instanţa i-a respins apelul. Astfel, tot luni, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Biroul Urmăriri au pus în executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea şi l-au dus pe tânăr la închisoare. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.