Loturile olimpice își reiau pregătirea

0



Începând din această săptămână, loturile olimpice de Lupte își vor relua pregătirea conform regulilor impuse de autorități. Sportivii își vor relua activitatea în cadrul Complexului Sportiv Olimpic de la Izvorani, respectând toate normele de siguranță și protocoalele stabilite, pentru evitarea oricărui risc de infectare cu virusul Covid-19.


Printre cei care vor începe pregătirea se află și musceleanul Anton Arghira, coordonatorul lotului olimpic de greco-romane. Sub conducerea sa, luptătorii tricolori au obținut rezultate foarte bune pe plan internațional, cel mai recent rezultat fiind medalia de aur obținută de Alin Alexuc la Campionatul European de Lupte de la Roma din primăvara acestui an. Tricolorii se vor pregăti într-un cadru organizat până când Federația Internațională va reface calendarul competițional care a fost dat peste cap de pandemia de coronavirus care a afectat întreg sportul mondial. Competițiile de lupte care erau programate în această perioadă a anului au fost anulate sau reprogreamate, iar oficialii FRL așteaptă deciziile forului mondial pentru a vedea care vor fi întrecerile la care sportivii români pot participa.
Componența Loturilor Olimpice de Lupte este următoarea:
Lupte Greco-romane: Alin Alexuc, Mihai Mihuț, Răzvan Arnăut, Lenard Berei, Arghira Anton (antrenor).
Lupte Libere: Andrei Dukov, George Bucur, Franț Andrei (antrenor).
Lupte Feminine: Alina Vuc, Kriszta Incze, Ana Andreea, Alexandra Anghel, Cătalina Axente, Adina Popescu, Marian Berbec (antrenor).
Staff medical: Adriana Limona, Marcela Scorțeanu, Grasu Cosmin. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.