Mort după ce a verificat butelia cu bricheta

0
  • La Hârseşti



Un bărbat în vârstă de 70 de ani, a murit duminică seara după ce i-a luat foc casa. Pompierii argeșeni au stabilit că victima a încercat racordul buteliei cu o brichetă sau o lumânare, provocând nenorocirea.


Un localnic a sunat, duminică seara la 112 și anunțat că a luat foc casa vecinului său.  La Hârsești s-au deplasat 2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Argeș. Din păcate, la sosirea pompierilor, Alexandru B., proprietarul în vârstă de 70 de ani, a fost găsit în stop cardio respirator.
Scos de un vecin din incendiu
Ulterior s-a stabilit că imediat după izbucnirea incendiului, de cum a văzut flăcările un vecin care îl știa pe Alexandru B. singur s-a dus să vadă ce se petrece. L-a găsit în bucătăria în care luaseră foc materiale textile și l-a scos afară. După ce bărbații au ieșit, focul s-a extins ajungând la acoperişul casei. Proprietarul avea arsuri de gradele I şi II pe circa 60% din suprafaţa corpului. Din nefericire, la sosirea pompierilor Alexandru B. era în stop cardio respirator iar militarii au început manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului medical, care ulterior a declarat decesul.
A atins flacăra de racord
Incendiul a distrus bucătăria unde au ars materiale textile și aproximativ 80 de metri pătraţi din acoperișul construcției. În timpul cercetărilor, reprezentanţii ISU Argeş şi-au dat seama că incendiul a fost provocat de butelie. Proprietarul a verificat racordul acesteia cu o brichetă sau cu o lumânare. Erau scăpări de gaze şi imediat cum a atins flacăra de racord, s-a produs o vâlvătaie care i-a cuprins îmbrăcămintea bărbatului. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.