CS Mioveni joacă mâine la 11.00, la Ploieşti, cu Astra

0
0



Primul şi singurul amical dinaintea play-off-ului, pe care CS Mioveni îl va disputa, va avea loc astăzi. Astfel, de la ora 11.00, la Ploieşti, galben-verzii vor întâlni pe Astra Giurgiu, formaţie din play-off-ul Ligii I.


Aceasta a fost singura partidă de verificare pe care argeşenii au putut-o contracta în această perioadă, dificultăţile în găsirea adversarilor fiind evidente, după ce echipele de Liga 1 sunt în plin campionat, formaţiile de Liga a II-a sunt doar 6 la număr şi joacă în decurs de o lună una cu alta, iar formaţiile de Liga a III-a nu au voi deocamdată să dispute amicaluri deoarece nu au trecut prin toţi paşii ceruţi de protocolul impus de Federaţie.
Play-off-ul la Liga a II-a va începe pe 4 iulie, la start sunt aliniate 6 echipe (primele şase din clasamentul la zi) cu punctele înjumătăţite şi fiecare echipă va juca cu fiecare, doar un meci, primele trei din top evoluând de 3 ori acasă.
CS Mioveni va avea în față 5 adversari de top, echipele cu care se va bate pentru promovare fiind primele 6 din clasamentul încheiat la momentul întreruperii sezonului din cauza pandemiei de coronavirus.
Echipa galben+verde va începe play-off-ul pe 4 iulie, cu un meci acasă contra Rapid-ului. Va urma apoi o deplasare la FC Argeș și un noi meci la Mioveni, cu UTA. În penultima etapă ne vom deplasa la Turris Tr Măgurele, pentru ca play-off-ul să se încheie pentru galben-verzi, cu vizita la Mioveni a Petrolului. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.