Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
vineri, 30 iulie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad
Advertoriale & publicitate

Clasele de vară pentru copii

Așa cum ne-a obișnuit de cîțiva ani, Fundaţia Aid for Piteşti organizează în luna iulie, gratuit, o activitate educaţională sub genericul Clasele de vară pentru copii. În acest an, perioada de desfăşurare a cursurilor este 2,3,4 august (luni - miercuri), între orele 10 şi 12. Sînt aşteptaţi copii cu vîrste cuprinse între 3 şi 18 ani.

În cadrul celor două ore zilnice se vor organiza activități pe grupe de vîrste, susținute de profesori români, cu o bogată experiență didactică. Activitățile constau în interpretarea de cîntece pentru copii în limbile engleză și română, povestiri biblice, lucru manual (activități de colorat și decupat), discuții pe teme biblice, conversații în limba engleză și română.

Dacă doresc, părinţii sînt invitaţi să-şi însoţească copiii în incinta fundaţiei. Aici pot aştepta într-o sală pînă se termină cursurile, pot asista la ore pentru a vedea ce li se predă copiilor sau pot participa la un studiu biblic de grup. După cum am menţionat, intrarea este liberă, iar în pauze se vor servi gustări şi răcoritoare.

La sediul fundației, pe parcursul anului, se organizează activități și programe pentru copii și tineri. Astfel, în fiecare duminică, între orele 10-12, se face studiu biblic, cu lecții pentru copii și lucru manual. În fiecare vineri, din toamnă, între orele 18-23, au loc întîlniri adresate tinerilor cu vîrste cuprinse între 12 și 40 ani, la care se organizează studii și concursuri pe teme biblice, vizionări de filme.

În timpul verii se organizează o tabără gratuită pentru copii, cu vîrste între 12 și 18 ani.

Ocazional, se organizeză excursii, plimbări, picnicuri.

Detalii se pot obţine la tel. 0744 385 825 sau la sediul Fundaţiei Aid for Piteşti, de pe str. Armand Călinescu nr. 16, în vecinătatea Colegiului Brătianu.

!!! Se vor respecta regulile sanitare . Vom avea măști disponibile. Sălile vor fi curate, aerisite, dezinfectate.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

15 Comentarii:

 1. 1

  Riciu

  11
  9

  Din punctul meu de vedere, traseiștii nu sunt bărbați! De asta trag cu dinții de funcție. Un capitol sensibil pentru unii care, fără funcție, redevin ,,fătălăi”, vorba unei ,,dive” impertinente, cu multe informații culese dintr-o pădure (Băneasa). Eu cred însă că dl Manu a fost și a rămas bărbat! Dar mai știi…cherchez la femme!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  7
  9

  Tot ce nu (mai) este cu PSD este împotriva dumneavoastră, d-le Smeoreanu. Dar, lăsați, în bună tradiție românească, Pro România se va alia (contopi) din nou cu PSD, iar dv. îl veți lăuda din nou pe “elegantul domn Manu”. Deoarece ziaristul are dreptul să se răzgândească, nu-i așa?

  Reply
 3. 3

  Normăleanu

  13
  9

  Cum ia corabia apă, cum fug toți ca șobolanii. Vedem, de fapt, niște oportuniști care sunt interesați doar de salariile lor nesimțite. Ale lor, ale nevestelor și ale celor dragi lor. Toți angajați la stat. La stat degeaba, pentru că nu fac nimic pentru oraș sau județ. Doar s-au angajat unii pe alții astfel încât cei din Consiliul Județean, din Primărie, din Poliția Locală nu se pot căsători intre ei, pentru că sunt rude. Ei pleacă dintr-un partid în altul, dar sunt tot acolo. Vorba lui Mărgineanu: Jana nu e moartă / Jana se transformă.
  E cod roșu, Smeo, sari din corabie și fugi la alt partid, pentru că, în curând, o să rămâi singur. Cum ar veni, cântă la altă masă.

  Reply
  1. 3.1

   Marcu

   9
   8

   (A)normăleanu, ai multe device-uri și te pupi (apreciezi) singur în c…fund, ca maimuța. Rușinică!

   Reply
   1. 3.1.1
 4. 4

  Coco

  8
  11

  Se stie mai demult (subiectul a aparut si in presa centrala) ca dl. Manu cu dl. Georgescu nu se mai inghit deloc! Iar aceasta dilema interioara ,dl. ziarist de partid o rezolva in stilul sau personal: sambata il elogiaza pe primar iar astazi pe presedintele CJ, sa nu cumva sa aleaga tabara gresita !

  Reply
 5. 5

  Lute

  4
  5

  Vezi că au dreptate observatorii? Repede băgași niște ,,deprecieri”. Ia spune, te și auto…mângâi?

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   3
   3

   Referire la anormăleanu.

   Reply
 6. 6

  Cum vorbim, cum scriem - Alexandru Graur

  4
  2

  Dau la o parte partea politica a acestui articol – politica mai intereseaza doar pe ziaristi, dar nu si pe cititori.

  Am remarcat ca dl. Smeo de la Valcea a folosit de cateva ori un barbarism recent intrat in limba română:

  PE SURSE.

  Spre lămurirea unor treburi, “PE SURSE” este traducerea după ureche a exresiei americane “PER SOURCES” (datorita intamplarii ca latinescul “PER” a dat în româna veche cuvântul “pre”, ca în versul “Cu moartea pre moarte călcând”, iar în româna modernă a rezultat cuvântul “pe”).

  O traducere corectă ar fi “CONFORM SURSELOR” – dar încă nu am găsit așa ceva prin vocabularul vreunui formator de opinie, analist politic sau alt purtător de astfel de titluri pompoase.

  Reply
 7. 7

  Vasile

  3
  2

  Jurnalistul nu accepta criticile si s-a transformat in Marcu Anton Lute , doar , doar l-o prinde cineva. Mizerabil !

  Reply
  1. 7.1

   Marcu

   2
   5

   Nici pe departe. Eu sunt altul. Oricum, pe editorialist nu l-am simțit că ar fi comentat vreodată ceva.

   Reply
   1. 7.1.1

    Anonim

    2
    1

    Acela cu arcul…

    Reply
   2. 7.1.2

    Anonim

    4
    1

    Marcu cel cu arcul. Anton cel cu betonul. Despre Lute, ce sa mai vorbim. Subtili oameni…Si au aparut toți deodată drept comentatori. Câtă telepatie!

    Reply
    1. 7.1.2.1

     Anonim

     Probabil că este vreun glumeț (aceeași persoană). Parcă și Petrini a făcut o glumă cu Marcu, în filmul ,,Cel mai iubit dintre pământeni”.

     Reply
     1. 7.1.2.1.1

      Anonim

      Glumeț, glumeț, dar care sunt glumele?

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei