Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
duminică, 2 aprilie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8478-Vineri, 31 martie 2023
BREAKING NEWS

S-au ferit să vorbească la telefon cu presa Pragul hoției votat de senatorii PSD și PNL

Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Aprilie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

15 Comentarii:

 1. 1

  Riciu

  Din punctul meu de vedere, traseiștii nu sunt bărbați! De asta trag cu dinții de funcție. Un capitol sensibil pentru unii care, fără funcție, redevin ,,fătălăi”, vorba unei ,,dive” impertinente, cu multe informații culese dintr-o pădure (Băneasa). Eu cred însă că dl Manu a fost și a rămas bărbat! Dar mai știi…cherchez la femme!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Tot ce nu (mai) este cu PSD este împotriva dumneavoastră, d-le Smeoreanu. Dar, lăsați, în bună tradiție românească, Pro România se va alia (contopi) din nou cu PSD, iar dv. îl veți lăuda din nou pe „elegantul domn Manu”. Deoarece ziaristul are dreptul să se răzgândească, nu-i așa?

  Reply
 3. 3

  Normăleanu

  Cum ia corabia apă, cum fug toți ca șobolanii. Vedem, de fapt, niște oportuniști care sunt interesați doar de salariile lor nesimțite. Ale lor, ale nevestelor și ale celor dragi lor. Toți angajați la stat. La stat degeaba, pentru că nu fac nimic pentru oraș sau județ. Doar s-au angajat unii pe alții astfel încât cei din Consiliul Județean, din Primărie, din Poliția Locală nu se pot căsători intre ei, pentru că sunt rude. Ei pleacă dintr-un partid în altul, dar sunt tot acolo. Vorba lui Mărgineanu: Jana nu e moartă / Jana se transformă.
  E cod roșu, Smeo, sari din corabie și fugi la alt partid, pentru că, în curând, o să rămâi singur. Cum ar veni, cântă la altă masă.

  Reply
  1. 3.1

   Marcu

   (A)normăleanu, ai multe device-uri și te pupi (apreciezi) singur în c…fund, ca maimuța. Rușinică!

   Reply
 4. 4

  Coco

  Se stie mai demult (subiectul a aparut si in presa centrala) ca dl. Manu cu dl. Georgescu nu se mai inghit deloc! Iar aceasta dilema interioara ,dl. ziarist de partid o rezolva in stilul sau personal: sambata il elogiaza pe primar iar astazi pe presedintele CJ, sa nu cumva sa aleaga tabara gresita !

  Reply
 5. 5

  Lute

  Vezi că au dreptate observatorii? Repede băgași niște ,,deprecieri”. Ia spune, te și auto…mângâi?

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Referire la anormăleanu.

   Reply
 6. 6

  Cum vorbim, cum scriem - Alexandru Graur

  Dau la o parte partea politica a acestui articol – politica mai intereseaza doar pe ziaristi, dar nu si pe cititori.

  Am remarcat ca dl. Smeo de la Valcea a folosit de cateva ori un barbarism recent intrat in limba română:

  PE SURSE.

  Spre lămurirea unor treburi, „PE SURSE” este traducerea după ureche a exresiei americane „PER SOURCES” (datorita intamplarii ca latinescul „PER” a dat în româna veche cuvântul „pre”, ca în versul „Cu moartea pre moarte călcând”, iar în româna modernă a rezultat cuvântul „pe”).

  O traducere corectă ar fi „CONFORM SURSELOR” – dar încă nu am găsit așa ceva prin vocabularul vreunui formator de opinie, analist politic sau alt purtător de astfel de titluri pompoase.

  Reply
 7. 7

  Vasile

  Jurnalistul nu accepta criticile si s-a transformat in Marcu Anton Lute , doar , doar l-o prinde cineva. Mizerabil !

  Reply
  1. 7.1

   Marcu

   Nici pe departe. Eu sunt altul. Oricum, pe editorialist nu l-am simțit că ar fi comentat vreodată ceva.

   Reply
   1. 7.1.1

    Anonim

    Acela cu arcul…

    Reply
   2. 7.1.2

    Anonim

    Marcu cel cu arcul. Anton cel cu betonul. Despre Lute, ce sa mai vorbim. Subtili oameni…Si au aparut toți deodată drept comentatori. Câtă telepatie!

    Reply
    1. 7.1.2.1

     Anonim

     Probabil că este vreun glumeț (aceeași persoană). Parcă și Petrini a făcut o glumă cu Marcu, în filmul ,,Cel mai iubit dintre pământeni”.

     Reply
     1. 7.1.2.1.1

      Anonim

      Glumeț, glumeț, dar care sunt glumele?

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .