Culisele meciului

0

S-a jucat pe caniculă
Confruntarea de vineri, dintre Turris Turnu Măgurele și FC Argeș s-a disputat pe o căldură nimicitoare. La ora 17, când s-a dat startul partidei, temperatura aerului măsurată la umbră era de 33 grade Celsius, iar la nivelul terenului trecerea de 40 grade Celsius. Pe durata celor 90 de minute de joc, jucătorii ambelor echipe au avut nevoie de mai multe pauze de hidratare pentru a face față mai ușor caniculei.
Moment de reculegere pentru victimele COVID-19
Înainte de începerea meciului, pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele s-a ținut un moment de reculegere în memoria victimelor COVID-19. Federația Română de Fotbal a decis ca pe toate stadioanele de fotbal din România să se țină acest moment de reculegere în semn de respect pentru cei care au pierdut lupta cu temutul virus.
Încurajați de fani
FC Argeș a fost încurajată la Turnu Măgurele de o micuță, dar inimoasă galerie venită de la Pitești. Deși toate meciurile de fotbal se dispută fără spectatori, fanii alb-violeți au găsit o soluție ingenioasă de a urmări partida și s-au poziționat în spatele gardului de la tribuna a doua a arenei. La finalul întâlnirii, jucătorii alb-violeți au mers la galerie și le-au mulțumit suporterilor pentru sprijinul acordat.
Măsuri stricte pe stadion
În conformitate cu recomandările impuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, jucătorii și oficialii care au luat loc pe banca de rezerve au trebuit să poarte mască de protecție pe toată durata întâlnirii. Și reprezentanții presei care au fost prezenți la acest meci au trecut printr-un filtru epidemiologic înainte de a intra pe stadion, fiind nevoiți să poarte măști de protecție timp de 90 de minute. Întrebat cum s-a simțit cu masca pe față pe o asemenea căldură, un oficial piteștean a răspuns că este ca și cum ai avea o pătură pe gură, fiind foarte greu de respirat. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.