Instanţele intră în vacanţă în august

0Având în vedere pan­demia, în acest an judecătorii vor intra în vacanţă o perioadă cu mult mai scurtă faţă de anii precedenţi, respec­tiv o lună. Astfel în peri­oada 1-31 august cât va dura vacanţa, instanţele vor judeca numai cauze urgente.


Pentru a facilita o cât mai corectă înţelegere a specificului activităţii instanţelor de judecată pe perioada vacanţei judecătoreşti şi având în vedere actualul context epidemiologic, Biroul de Informare şi Relaţii Publice al Curţii de Apel Piteşti infromat cu privire la cauzele care au termene de judecată fixate în perioada  1 -31 august 2020:
„În perioada vacanţei judecătoreşti, la Curtea de Apel Piteşti vor fi soluţionate cauzele având caracter urgent. Lista celor mai frecvente categorii de cauze, defalcate pe secţii ale instanţei, poate fi consultată la adresa de internet: http://portal.just.ro/ 46/SitePages/acasa_default.aspx?id_inst=46.
Şedinţele de judecată se vor desfăşura în următoarele date: La Secţia I civilă, şedinţele de judecată se vor desfăşura în zilele de 11 şi, respectiv, 13 august 2019. La Secţia a II-a Civilă, de Contencios Administrativ şi Fiscal, şedinţele de judecată se vor desfăşura în zilele în datele de 3, 5, 20, 26 şi, respectiv, 31 august 2020.La Secţia Penală şi pentru cauze cu minori şi de familie şedinţele de judecată se vor desfăşura în raport de înregistrarea unor cereri cu caracter urgent. Programul cu publicul al Biroului Arhivă şi Registratură al instanţei va fi în fiecare zi de joi, începând cu data de 1.08.2020, între orele 800 – 1200. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.