O nouă realizare în portofoliul primarului Ion Gârleanu!

3Despre multitudinea realizărilor Prima­rului Ion Gârleanu de la Bogați am tot relatat într-o multitudine de articole.


Și de această dată ,Domnia sa mă determină să aștern pe hartie încă unul referitor la un eveniment cu totul special , care a fost pentru primarul comunei Bogați ,un proiect de mult visat.
Săptămana trecută, joi , 9.07.2020 , s- a turnat piatra de temelie a viitoarei case de cultură în frumoasa comună Bogați.
Fastuosul eveniment a început cu intonarea imnului de stat de către un sobor de preoți invitați să participe la eveniment ,prin oficierea unei slujbe religioase alături de oficialități și de toți cei prezenți.
În continuare a luat cuvantul Ion Gârleanu adresându-se, copleșit de emoții , oficialităților , consilierilor dumnealui , colegilor primari , îmmpărtășindu-le bucuria reușitei unui vis râvnit și acum împlinit , anume construirea în frumoasa comună natală a unei Case de Cultură unde să-și desfășoare activitatea artiști , ansambluri renumite , în acest edificiu , și nu în aer liber ca până acum.
Fiind un împătimit al cântecului și dansului , participândd încă de mic la diferite conncursuri și festivaluri repartizate la nivel județean , și-a dorit încă de pe atunci să poată aspira către performanță.
Ambiția , persevernța și succesul profesional , dar mai ales iubirea și preocuparea pentru semenii săi l-au motivat pe Ion Gârleanu să pună punctul pe I și să-și propună să fie chiar el copilul de atunci , omul care va schimba aspectul și bunăstarea locuitorilor. Toate acestea cumulate , dar mai ales dragostea , respectul și iubirea locuitorilor comunei Bogați față de acest om de omenie i-au determinat să-l aleagă pe cel mai de seamă fiu al satului , reprezentant și administrator al comunei Bogați.
Odată ales , și-a însușit în totalitate atribuțiile , implicându-se în permanență angrenându-se într-o multitudine de proiecte , care de fiecare dată au fost finalizate de ambițiosul primar Ion Gârleanu
Și cu această ocazie , edilul localității a realizat un proiect de mult visat obținut cu multă trudă și perseverență , anume amplasarea pietrei de temelie pentru ridicarea unui important și indispensaabil edificiu , care va purta numele unui mare profesor de muzică din comuna Bogați , al regretatului Ion Dumitru.
Au luat cuvântul , cuprinși de emoție și bucurie oficialitățile județului , printre care s-au numărat prefectul juddețului Argeș , Emanuel Soare , președintele Consiliului Județean Ion Manza , deputatul Radu Vasilică , inspectorul școlar general , Dumitru Tudosoiu , primarul orașului Mioveni , Ion Georgescu , care l-au felicitat pe primarul comunei Bogați pentru realizările obținute de-a lungul mandatelor lui și i-au urat succes în continuare și putere de muncă în materializarea proiectelor viitoare.
Edilul localității Bogați , Ion Gârleanu le-a mulțumit tuturor pentru urările adresate și i-a asigurat că nu se va opri aici ci va continua șirul proiectelor , care vor constitui o adevărată surpriză atat pentru ei cat și pentru locuitorii comunei Bogați.
Ne-am obișnuit cu surprizele primarului comunei Bogați -dovadă stând și de această dată ridicarea acestui frumos Centru de Cultură unde își vor desfășura activitatea copiii și artișii comunei Bogați , începând din acest an , cuvintele exprimate de Ion Gârleanu în frumosul său discurs vorbind de la sine prin acest citat:
,, Sunt mândru că în localitatea noastră se va ridica acest edificiu .Dacă până acum , activitățile se desfășurau în aer liber , de acum le vom desfășura în Casa de Cultură Ion Dumitru . Sunt foarte bucuros că am reușit să obțin și să duc la sfârșit acest proiect . Râde în mine sufletul și-mi tresaltă inima de bucurie.”
Țin să creionez cu mândrie și imensă bucurie încă o realizare a primarului Ion Gârleanu ce și- a pus amprenta pe portofoliul activităților întreprinse de către edil în decursul mandatelor lui și fiind de o importanță majoră și indispensabilă bogățenilor dumnealui și anume construirea Casei de Cultură ,,Ion Dumitru” , edificiu cultural de strictă necesitate și mare însemnătate .
Cartea de vizită a lui Ion Gârleanu devine din zi în zi , din an în an mai frumoasă prin activitatea sa bogată cu șirul realizărilor avute pânâ în prezent , dar și cu calitatea lui de om , afirmând și eu cu tărie că proverbul binecunoscut i se potrivește primarului comunei Bogaați de minune și că ,,Omul sfințește locul”. ­CAMELIA STERIE


3 COMENTARII

  1. Multumim din inima partidului!

    P.S.
    Saraca de ea, ziarista care semneaza acest articol, caci printre randuri razbate ordinul primit de la sefii ei sa scrie o lauda unui primar PSDist.

    Cand te gandesti ca multi tineri fac o facultate de jurnalism sperand ca vor scrie precum scria Eminescu la ziarul Timpul, iar in realitate ajung sa execute comenzi politice prin redactii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.