„Eram pregătiţi de meci. Acum le dorim sănătate!”

1
  • Oficialii şi antrenorii Mioveniului după amânarea meciului



Amânarea der­by-ului local, FC Argeş – CS Mioveni nu le convine nici galben-verzilor. Oficialii clubului şi antrenorii deplând această situaţie, le doresc sănătate adversarilor dar reclamă faptul că programul se va aglomera pe finalul play-off-ului. 


Preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu spunea că această amânare nu pică bine pentru niciuna dintre echipe. „Îmi pare rău că nu jucăm. Eram pregătiţi de meci şi noi şi cei de la FC Argeş. Este neplăcută această situaie şi pentru ei şi pentru noi, prin prisma faptului că urmează o perioadă grea. Nu ştim când ne vor programa acum şi probabil vom ajunge să jucăm din 3 în 3 zile. Noi şi-aşa veneam după o perioadă lungă de stat, acum mai stăm încă o săpătămână şi ceva. Nu a picat bine pentru nimeni acest lucru.Treaba e că nici nu putem face noi ceva… Decât să fi atenţi, jucătorii să fie foarte atenţi, unde se duc şi ce fac în această perioadă!” a declarat oficialul Mioveniului.
Datele se aglomerează
La rândul său, preşedintele executiv, Telu Stancu a comentat această situaţie: „Din păcate a apărut acest caz de COVID la ei şi nu convine nimănui ce se întâmplă, cu această amânare. Nu convine vreuneia dintre echipe că nu se joacă, pentru că vor fi alte date şi probabil vom juca la 3-4 zile pe final. Nu dorim să se mai întâmple, sperăm să nu mai apară niciun caz şi că toate testele vor ieşi de acum încolo OK şi să se dispute acest play/off. Date de reprogramare nu prea mai sunt, deci încă un caz dacă mai apare situaţia se complică şi nu se ştie ce se va întîmpla cu programările. Din păcate apar aceste cazuri nu numai la jucători ci şi la alte persoane. Le-am transmis jucătorilor să fie atenţi ce fac şi pe unde umblă”.
Sănătatea primează, orgoliile rămân pe teren
Antrenorul principal al Mioveniului a vorbit şi despre latura umană a acestui caz, nu numai despre consecinteţele pe plan sportiv. Tehnicianul le doreşte sănătate adversarilor şi spune că ambiţiile şi orgoliile tebuie să rămână pe teren: „În primul rând îmi pare rău pentru ei. Îmi pare rău că nu putem juca acest meci, dar primează sănătatea oamenilor. Le doresc să fie sănătoşi şi să nu mai apară şi alte cazuri. Eram pregătiţi pentru acest meci, iar acum programul s-a dat un pic peste cap. Acum ne gândim la meciul cu UTA… Urmează reprogramarea, se va aglomera programul, dar asta e… suntem pregătiţi să pentru meciuri din 3 în 3 zile. Şi noi o să fim mai atenţi la ce se întâmplă, mai ales la această creştere de cazuri, le-am atras atenţia jucătorilor să fie atenţi, să aibă grijă unde se duc şi cu cine. Îmi pare rău încă o dată pentru ce s-a întîmplat… Nu mai e loc de ambiţii şi orgolii, ce e pe teren rămâne pe teren, ce e în afara lui e altceva. Le doresc sănătate!”. S.M.


1 COMENTARIU

  1. „Eram pregătiţi de meci… „. Daca eram pregatiti de meci, si-n continuare trebuie sa fim pregatiti de meci ! Castige cel mai bun, pe urme Craiovei sa-i calce / pe repede-nainte !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.