Meciul FC Argeş – CS Mioveni a fost amânat!

0
0
  • O persoană din staff-ul alb-violeţilor depistată pozitiv cu SARS-CoV-2



Cel mai aşteptat meci de către suflarea fotbalistică argeşea­nă nu a mai avut loc aseară, aşa cum era programat iniţial, după ce o persoană din cadrul staff-ului echipei FC Argeş a fost confirmată pozitiv la ultima testare COVID-19, efectuată de gruparea duin Trivale, luni dimineaţă. FRF a anunţat oficial, printr-un comunicat de presă, că partida FC Argeş-CS Mioveni va fi reprogramată la o dată ulterioară.
Acest joc nu este singurul pe care FRF este obligată să-l reprogrameze, partida UTA Arad-Petrolul Ploieşti, din prima etapă a play-off-ului Liga 2, fiind reprogramată după ce 6 persoane din cadrul clubului Petrolul au fost depistaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.
Comunicatul FRF privind amânarea partidei FC Argeş – CS Mioveni:
“Departamentul de competiţii al Federaţiei Române de Fotbal a amânat meciul FC Argeş-CS Mioveni, programat iniţial azi, 14 iulie, de la ora 20:00, după ce o persoană din cadrul clubului FC Argeş a fost depistată pozitiv. Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. Federaţia Română de Fotbal precizează că partidele amânate vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora şi utilizând toate datele disponibile din calendarul competiţional. Decizia a fost luată având în vedere discuţiile avute cu reprezentanţii celor 6 formaţii implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul unei videoconferinţe ce a avut loc înainte de startul play-off-ului, pentru a stabili modul de acţiune pe mai multe scenarii posibile. DSP Argeş a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Piteşti. Reprezentanţii mass-media sunt rugaţi să respecte confidenţialitatea informaţiilor medicale şi să evite să dezvăluie identitatea celor afectaţi de COVID-19″ se arată în comunicatul FRF. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.