„Jucătorii, antrenorii şi conducerea administrativă, au rezultate negative!”

1
0
  • Oficialii FC Argeş au venit cu noi lămuriri după ce maseurul a fost infectat cu COVID-19



La puţin timp după după ce o persoană din cadrul clubului FC Argeş a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, iar FRF a decis amânarea partidei cu CS Mioveni, programată marţi, 14 iulie, de la ora 20.00, pe stadionul Ni­colae Dobrin, conduce­rea clubului din Trivale a venit cu lămuriri suplimentare.


Bogdan Stoica, directorul executiv al clubului FC Argeş, a spus că s-au luat toate măsurile legale pentru prevenirea răspândirii virusului, persoana depistată pozitiv fiind deja izolată: “În urma ultimei testări COVID-19, efectuată luni dimineaţă, o persoană din cadrul clubului nostru a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Am anunţat Federaţia Română de Fotbal despre acest caz şi urmează ca Direcţia de Sănătate Publică Argeş să efectueze o anchetă epidemiologică la clubul nostru. Facem precizarea că persoana depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 este maseur în cadrul clubului nostru şi se află deja în izolare la domiciliu, din momentul în care a primit rezultatul testului. Menţionăm că toate persoanele care au efectuat testul de luni dimineaţă sunt negative (jucători, antrenori, magazioner, conducere administrativă, doctor). În următoarele zile, DSP Argeş va face o nouă testare. Sperăm ca rezultatele să fie tot negative pentru a putea continua competiţia” a declarat oficialul piteştean, conform site-ului oficial al clubului piteştean. M.D.


1 COMENTARIU

  1. “Jucătorii, antrenorii şi conducerea administrativă, au rezultate negative!”. De vreti mai sus, vedeti-l pe pozitiv/pe bune, fara covid ! Io as vrea sa se bucure Gascanu’, care fuse precum Pele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.