Şef din Poliţie are COVID-19!

0



A fost înregistrat un caz de coronavirus în rândul şefilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. Este vorba de comisarul şef Cristian Mihalcea, şeful Poliţiei Mioveni. Acesta a fost transferat la un spital din Capitală. De asemenea primarul comunei Slobozia, Petre Funie a fost depistat cu coronavirus.


Zilele trecute anunţam că zeci de poliţişti argeşeni au fost infectaţi cu SARS CoV 2. Erau 19 cazuri confirmate şi o suspiciune. Marţi un şef din cadrul IPJ Argeş a fost confirmat. Este vorba de Cristian Mihalcea, şeful Poliţiei Mioveni acolo unde se spune că alţi doi subalterni ai săi ar fi avea coronavirus. Se pare că starea şefului Poliţiei Mioveni nu este prea bună. Acesta a fost transferat la Spitalul Colentina din Bucureşti unde se află internat în prezent. Fratele comisarului şef, medicul Gabriel Mihalcea de la Centrul Medical din cadrul IPJ Argeş se află în izolare la domiciliu după ce un alt membru al familie sale ar fi fost infectat cu virusul cumplit. Din nefericire, în ultimele zile numărul celor confirmaţi cu SARC CoV-2 continuă să crească. În rândul celor infectaţi sunt poliţişti, medici cadre medicale cei din linia întâi. Şi ei sunt oameni iar virusul nu alege! Autorităţile fac apel către cetăţeni să poarte mască şi să respecte regulile de răspândire a virusului.
Primarul Funie este la ATI
Un primar din Argeş a fost de asemenea, depistat cu coronavirus. Petre Funie, primarul comunei Slobozia este internat la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Informația a fost transmisă pe pagina de Facebook a Primăriei Slobozia. “Trebuie să înțelegem că, în această perioadă, fiecare dintre noi este extrem de important. Fac apel ca fiecare dintre noi să respecte regulile de igienă, să se informeze din surse oficiale și să păstreze distanța față de cei cu care intră în contact.”….este îndemnul pe care dnul Primar Funie Petre îl adresa cetățenilor la începutul pandemiei. Dar se pare că se poate întâmpla oricui! Acum trebuie să fim alături de domnul primar Funie Petre, prin rugăciune, pentru însănătoşire grabnică! Dânsul se află internat la Spitalul Județean Argeş,la terapie intensivă, fiind diagnosticat pozitiv cu Covid-19. Transmite tuturor multă sănătate şi încă o dată vă sfătuieşte să respectați regulile de igienă şi distanțarea socială pentru a putea fi sănătoşi şi alături de cei dragi!”, se precizează în postarea publică. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.