În arest că şi-a atacat vecinii!

0
0



Un scandal de pomină, a făcut Ionel Decebal R., de 48 de ani din comu­na Miceşti. Acesta a rupt un grad şi a intrat peste vecinii săi, lovindu-i şi a­me­ninţându-i. A a­juns în arest! 


Politiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au întocmit un dosar pe numele bărbatului, acesta fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Ionel Decebal R. era cunoscut ca fiind o fire mai iute la mânie, mai ales atunci când consuma alcool. Din cercetările efectuate de oamenii legii a reieşit că bărbatul negociase cu un vecin să-i efectueze o lucrare. După discuţie, proprietarul a angajat pe altcineva, ceea ce l-a înfuriat pe Ionel Decebal R. În seara de 3 iulie, acesta a izbucnit. S-a certat cu vecinul şi furios a rupt nişte uluci din gard şi a pătruns în ograda acestuia. Acolo l-a lovit pe tânărul în vârstă de 22 de ani cel cu care avusese înţelegerea şi pe mama acestuia, o femeie în vârstă de 54 de ani.
Plasat sub control judiciar
Marţi, Ionel Decebal R. a fost reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul a fost cazat în arestul IPJ Dâmboviţa, în arestul din cadrul IPJ Argeş nefiind locuri libere. Ieri individul a fost prezentat Parchetului de pe lângă judecătoria Piteşti cu propunerea luării unei măsuri preventive. Împotriva lui a fost dispus controlul judiciar pe o perioadă de 60 de zile. În tot acest timp are de respectat o serie de obligaţii între ele fiind şi interdicţia de a luat legătura cu părţile vătămate. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.