INGREDIENTE:
500 gr. limbă fiartă și feliată
50 ml ulei
1 ceapă
2 căței usturoi
100 grame măsline kalamata fără sâmburi
50 ml vin roșu
300 ml apă
50 grame pulpă de roșii
sare și piper după gust
MOD DE PREPARARE:
Într-o tigaie încingem uleiul și adăugăm ceapa și usturoiul, până ce se înmoaie. Adăugăm și pulpa de roșii și lăsăm câteva minute. Turnăm apa și așteptăm până începe să fiarbă. După ce compoziția dă într-un clocot, punem și vinul. Punem în tigaie limbile feliate, condimentăm (având grijă la sare, pentru că măslinele pe care le vom adăuga vor fi deja sărate). După ce mâncarea fierbe cam 10 minute, adăugăm și măslinele. Mai lăsăm să fiarbă totul cu un capac deasupra aproximativ un sfert de oră. Dacă mai este nevoie, mai adăugăm sare și piper. Mâncarea este gata și poate fi servită alături de orez, piure sau paste.
Cititorii care doresc să posteze comentarii la articolele publicate pe site sunt rugaţi să ţină cont de următoarele lucruri:
* Oricine e binevenit să comenteze pe marginea textelor publicate pe site
* Limbajul folosit trebuie să fie obligatoriu unul civilizat
* Nu sunt admise exprimările triviale, jignirile, înjurăturile etc
* Orice comentariu este moderat şi va apărea pe site în cel mult 12 ore de la postare
* Ne rezervăm dreptul de a şterge, fără nicio explicaţie, comentariile care depăşesc graniţa unui limbaj pe care noi îl considerăm civilizat sau care nu au nicio legătură cu tema abordată în articolul comentat