Omorâtă în timp ce traversa, la Băiculești!

0
0

Un grav accident rutier a avut loc  vineri dimineață ,în comuna Băiculești. O femeie, în vârstă de 83 de ani, a murit după ce a fost lovită de mașină. Bătrâna traversa când a avut loc nenorocirea. M.S. 

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un conducător auto de 45 de ani, din comuna Arefu, care conducea un autoturism pe DN 7 C, pe raza localității Băiculești, din direcția Curtea de Argeș spre Pitești, a accidentat o femeie de 83 de ani, din Băiculești, care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis.

Se pare că bătrâna se deplasa cu dificultatea ieșit în stradă cu intenția de a ajunge pe partea cealaltă și s-a întors din drum.

Victima a fost preluată de un echipaj medical în stare de inconștiență. A fost transportată de urgență la spital însă, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva, femeia a murit.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că se afla sub influența alcoolului. Acesta avea o concentrație de alcool de 0,19 la mie în aerul expirat.  Șoferul a fost dus la spital pentru a i se  recolta probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.