Se fac recrutări pentru profesia militară

0

Ministerul Apărării Naţionale desfăşoară prin Biroul informare-recrutare al Centrului Militar Județean Argeș, activitatea de recrutare a tinerilor din județul Argeș – băieţi şi fete, pentru învăţământul postliceal militar. Data limită de înscriere este 7 iunie, atât pentru maiștri militari cât și pentru subofițeri. Candidații trebuie să fie absolvenți ai clasei a XII-a iar vârsta limită este de cel mult 30 de ani împliniți în 2024.

 

Pentru anul de învăţământ 2024/2025, Ministerul Apărării Naţionale vine în întâmpinarea tinerilor din judeţul Argeș (băieţi şi fete) cu o ofertă educaţională generoasă:

Învățământul postliceal militar:

  1. Maiştri militari:

Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre ,,Basarab I”- Pitești –  79 locuri;

Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică – Sibiu – 158 locuri;

Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene ,,Traian Vuia”- Boboc – 120 locuri;

Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale ,,Amiral Ion Murgescu” – Constanța – 119 locuri;

Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică ,,Gheorghe Lazăr” – Chitila – 32 locuri.

Termenul limită de înscriere  este 07.06.2024.

Se pot înscrie candidaţii care sunt în clasa a XII-a și absolvenții de liceu cu diplomă de bacalaureat care au vârsta de cel mult 30 de ani împliniţi în anul 2024.

  1. Subofiţeri:

Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre ,,Basarab I” – Pitești –  449 locuri;

Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică – Sibiu – 160 locuri;

Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene ,,Traian Vuia”, Boboc – 141 locuri;

Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică ,,Gheorghe Lazăr”  – Chitila – 133 locuri.

Termenul limită de înscriere  este 07.06.2024.

Se pot înscrie candidaţii care sunt în clasa a XII-a și absolvenții de liceu cu diplomă de bacalaureat care au vârsta de cel mult 30 de ani împliniţi în anul 2024.

Pentru anul de învățământ 2024-2025, admiterea în învățământul postliceal militar se realizează pe baza mediei obținute la examenul național de bacalaureat, în funcție de opțiunile exprimate în cererea de înscriere.

Pe toată durata pregătirii în instituţiile prezentate se oferă gratuit şcolarizare, cazare, echipament, hrană şi asistenţă medicală, acces la baze sportive, biblioteci, laboratoare şi multe alte facilităţi.  Activităţile şcolare, dar şi cele extracuriculare, oferă elevilor reale condiţii de dezvoltare din toate punctele de vedere, într-un mediu adecvat, dar şi perspectiva unei cariere în cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

ARMATA oferă ceea ce-şi doreşte orice tânăr, aflat în momentul crucial al alegerii drumului în viaţă, respectiv: educaţie gratuită, o bună pregătire profesională, un loc de muncă la finalizarea studiilor, adrenalină, posibilitatea de afirmare şi construirea unei cariere, un trai decent garantat de un venit sigur şi atractiv.

Pentru candidaţii domiciliaţi în judeţul Argeș, activitatea de recrutare se desfăşoară la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Argeș General ,,CONSTANTIN CHRISTESCU”, situat în Pitești, strada Craiovei, nr. 150, în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.00-16.00 și marţi între orele 08.00-18.00, iar informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0248/215284.

Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro. sau www.recrutare.mapn.ro și  pe paginile de socializare  http://www.facebook.com/RecrutareMApN sau http://www.facebook.com/Centrul Militar  Județean Argeș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.