Nomenclatorul stradal din Mioveni a fost actualizat

0



De curând a fost actualizat no­menclatorul stradal al orașului Mioveni. Potrivit documen­tu­lui, au apărut noi denumiri de străzi, s-au modificat anu­mite amplasamente și s-a delimitat Bu­levardul Dacia.


Modificările apărute și aprobările au fost făcute printr-o hotărâre recentă de Consiliu Local, care a venit în completarea alteia date în 2015. Astfel au apărut următoarele denumiri noi: l Aleea Marin Sorescu, situată în Racoviţa, de la intersecţia cu b-dul Dacia până la proprietatea privată cu nr. 114 din str. Nicolae Racoviceanu; l Calea Racoviţa, situată în Racoviţa, delimitează UAT Mioveni (Racoviţa) de UAT Davideşti (satul Conţeşti); l Str. Viitorului, situată în Clucereasa, de la intersecţia cu calea Câmpulungului până la calea ferată; l Str. Constantin Stroe, situată în Mioveni, de la str. 7 Septembrie 1485 (poarta 8 a Uzinei Dacia) până la poarta 9; l Str. Dealul Bisericii, situată în Racoviţa, de la intersecţia cu b-dul Dacia până la crâng; l Str. Pascal Unguran, situată în Racoviţa, de la intersecţia cu str. Dealul Viilor până la vâlcea; l Str. Prietenei, situată în Clucereasa, de la intersecţia cu calea Câmpulungului până la limita administrativă a UAT Mioveni cu UAT Dârmăneşti.
În plus, se modifică amplasamentul următoarelor străzi, astfel: l La str. Automobiliştilor se adaugă artera spre str. Preot Constantin Gh. Frînculescu, de la proprietăţile cu nr.: 8A, 8B şi următoarele; l str. Dealul Viilor, se extinde până la pădure şi se adaugă artera de la proprietăţile cu nr. 39A – 39C; l la str. Dealul Viilor 2 se adaugă artera din spatele proprietăţilor cu nr. 24 – 36; l la str. Primăverii se adugă artera de la proprietăţile cu nr. 14A – 14C; lLa Aleea Poienii se adugă următoarele artere laterale: *de la proprietatea cu nr. 44 se înfundă la proprietatea cu nr. 68; * de la proprietatea cu nr. 20A se înfundă la proprietatea cu nr. 30; * de la proprietatea cu nr. 37, 37A şi următoarele; * de la proprietatea cu nr. 39, 39A şi următoarele; l La str. Piscul Ilinii se adaugă artera laterală, de la proprietăţile cu nr.: 28A, 30A, 30B l La str. Dinicu Golescu se adugă: * artera laterală stadionilui (de la proprietăţile cu nr.: 71A, 71B şi următoarele) artera din faţa SRM TRANSGAZ; l La str. George Topârceanu se adaugă artera spre proprietăţile cu nr.: 18B şi următoarele, 19B, şi următoarele; l La str. Stejarului se adaugă artera de la proprietăţile cu nr.: 34, 34B şi următoarele, 35, 35A şi următoarele. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.