A fraierit 20 de naivi

5
  • Cazul Familist şantajat de o fată-bărbat



Bărbatul arestat preventiv pentru şantaj a obţinut bani mulţi de pe urma înşelătoriei sale. Acesta avea mai mult conturi de Facebook false atât cu nume de fete cât şi de băieţi. Poliţiştii piteşteni au reuşit să găsească până în prezent 20 de bărbaţi şantajaţi de individ, în mai multe judeţe din ţară. Unii i-au remis sume mari de bani pentru a cumpăra tăcerea individului!


Mihai Ioan C., de 41 de ani, din comuna Şercaia, judeţul Braşov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţia de şantaj în formă continuată. Bărbatul a fost acuzat că a şantajat un argeşean în vârstă de 63 de ani, din comuna Cuca după ce a obţinut poze compormităţtoare cu acesta. L-a ameninşat că le va face publice dacă nu-i va da o sumă de bani. Ca să scpae de ruşine argeşanul i.-a pus într-un cont 2-000 d elei, pentru că nu avea mai mutl Ulterior braşoveanul a creut alţi bani şi atunci omul a făcut reclamaţie la Poliţie. Poliţiştii piteşteni au co tinat cercetările. Anchetatorii au stabilit că individul avea multe conturi false având la profil fotografii cu adolescente sau cu adolescenţi. De pe acestea purta convorbiri online cu diverşi bărbaţi ale cărora vârste erau între 50 şi 60 de ani. Le trimitea poze nod şi cerea la rândul său asfel de fotografii. Cei care au făcut greşeala să-i trimită poze cu ei goi, au avut de tras. Imediat cum intra în posesia fotografiilor, îi ameninţa pe bărbaţi că va sesiza Poliţia, acuzându-i de pronografie infantilă, sau că va publica pozele de internet.
Până acum, poliţiştii piteşteni au găsit 20 de victime, din mai multe judeţe din ţară. Toţi i-au trimis bani prin cont bancar şantajistului. Unul dintre bărbaţi i-a dat 20.000 de lei pentru a-i cumpăra tăcerea, de teamă să nu se afle că este atras de băieţi. M.Sandu


5 COMENTARII

  1. Va rugam frumos, faceti o atentionare la caseta redactiei sa va corecteze cineva materialele! Chiar daca nu platim bani sa le citim, totusi, aveti un pic de respect! Sau, nu are cine sa o faca?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.