A vrut să-l tâlhărească de banii obţinuţi de la amanet!

1

Un tânăr în vârstă de 19 ani şi-a amanetat telefonul mobil ca să facă rost de bani. La ieşirea din casa de amanet, nici nu a apucat bine să bage bancnotele în buzunar, când a fost atacat de un individ de 27 de ani. Acesta îl urmărise şi a vrut să-i fure banii.  Autorul a ajuns în arest pentru o noapte, sub acuzaţia de tentativă de tâlhărie. M.S. 

În ziua de 6 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiuni de tentativă de tâlhărie.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 14 februarie a.c., un bărbat de 27 de ani, din Pitești, a încercat să deposedeze un tânăr de 19 ani, prin folosirea de acte de violență, de suma de 2.000 de lei, pe care persoana vătămată ar fi obținut-o în urma amanetării unui bun.

Autorul a urmărit victima care a intrat la o casă de amanet din centrul Piteştiului. A văzut că şi-a amanetat telefonul, l-a văzut cum numără banii şi a aşteptat să iasă. L-a urmărit puţin şi l-a atacat, lovindu-l. Atunci tânărul a ripostat şi a reuşit să fugă. Imediat după întâmplare a sesizat la 112 tentativa de tâlhărie.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut joi, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de astăzi a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.