Prefectul și subprefectul au fost demiși!

8
0

Decizie importantă vineri în ședința de Guvern. Prefectul Emanuel Soare și Subprefectul Adrian Bughiu au fost demiși. Hotărârile au fost publicate în Monitorul Oficial. Subprefectul de București, Corneliu Cîrstea, argeșean de origine îl înlocuiește în funcție pe Emanuel Soare, acesta fiind noul prefect de Argeș. M.S.

Iată hotărârile publicate în Monitorul oficial 0714 din 7 august 2020:

Act nr. 629/07 August 2020 : Hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Argeș de către domnul Soare Emanuel.

Actul nr. 635 din 07 August 2020: Hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Argeș de către domnul Bughiu Adrian-Dumitru

Actul nr. 640 din 07 August 2020: Hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Argeș de către domnul Cîrstea Corneliu

Emanuel Soare, prorector al Universităţii de Stat din Piteşti, a fost numit în funcţia de prefect al judeţului,  în ferbuarie 2020 funcţie rămasă vacantă încă din decembrie anul trecut când Emilian Dragnea de la PSD a fost demis.

Subprefectul Adrian Bugiua ocupa funcția de 2 ani și 3 luni. Acesta a reacționat după decizie și printr-o postare publicată pe contul său de socializare le-a mulțumit toturor colaboratorilor.

Un post de subprefect va reveni PMP, printr-un angajat al Prefecturii (Andrei Ciungu), iar al doilea este ocupat deja de către Adrian Bughiu din partea ALDE.

8 COMENTARII

  1. Anunțați-i voi şi pe „ziariştii” corecți de la Argeşul : „diaRIŞTII” de serviciu, care DORM pe ei…de FRICA sedinței cu/ lui…Soare ! Luați-i „încet”,…să nu facă, dracu …pe ei, taman acu de când este evident şi ptr. ORBI…Carantinarea decisă de prefectul „dr. de Chişinău” , prorectorul Upit, Soare, este „NECONSTITUȚIONALĂ”!

    • De fapt Curtea Constitutionala a Romaniei are 5 judecatori numiti de PSD (mai precis de catre Camera Deputatilor si de catre Senat, sub majoritati PSD-iste), dintr-un total de 9.
      Nu e de mirare ca astfel de decizii pun bete in roate guvernului PNL care incearca sa constranga cetatenii sa respecte legea si sa nu mai infecteze si pe altii.

      P.S.
      Am auzit cetateni infectati cu Covid care, refuzand carantinarea, spuneau ca nu le pasa daca infecteaza pe altii pentru ca si ei au primit virusul de la altii.
      Cam asta e cu drepturile si libertatile cetateanului, duse la extrem.

      • Hai sictir, putoare securistă ! DREPTUL CONSTITUȚIONAL este Matematică (de la gr. „mathesis”- şi în matematică 1+1 = 2 (doi). Şi nimeni nu-i acuză pe cel care calculează că este PSD …şi „d’aia”! Este evident că tu eşti doar 1un BOU (idiot, adică !)- „Clevetici” !!!

      • Hai sictir, putoare securistă ! DREPTUL CONSTITUȚIONAL este Matematică (de la gr. „mathesis”- şi în matematică 1+1 = 2 (doi). Şi nimeni nu-l acuză pe cel care calculează că este PSD …şi „d’aia”! Este evident că tu eşti doar 1un BOU (idiot, adică !)- „Clevetici” !!!

  2. Şi aceste 2ouă rebuturi administrative şi politice (Soare şi adj. lui) ne-au împuiat capul cu lozinci şi amenințări, începând cu martie 2020, până au trecut si la şantajul privind CARANTINAREA Piteştiului… care i-a îngrozit şi pe ORBAN – ARAFAT (in consecință, au şters pe jos cu respectivii şi l-au trimis pe ministrul OROS la Prefectură …cu „hârtia”/”ucazul”…de DEMITERE a celor 2oi „Ucenici vrăjitori”…cu cifrele „contemporane” … cu Covidul 19 …din Argeş a.c. (Soare & Bughiu). „Dura lac, sed lex”, nu e aşa , „profesore” ?! Mulțumim , ORBAN – ARAFAT !!!

  3. Şi aceste 2ouă rebuturi administrative şi politice (Soare şi adj. lui) ne-au împuiat capul cu lozinci şi amenințări, începând cu martie 2020, până au trecut si la şantajul privind CARANTINAREA Piteştiului… care i-a îngrozit şi pe ORBAN – ARAFAT (in consecință, au şters pe jos cu respectivii şi l-au trimis pe ministrul OROS la Prefectură …cu „hârtia”/”ucazul”…de DEMITERE a celor 2oi „Ucenici vrăjitori”…cu cifrele „contemporane” … cu Covidul 19 …din Argeş a.c. (Soare & Bughiu). „Dura lex, sed lex”, nu e aşa , „profesore” ?! Mulțumim , ORBAN – ARAFAT !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.