Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
marți, 2 martie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

8 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  1
  3

  Anunțați-i voi şi pe “ziariştii” corecți de la Argeşul : “diaRIŞTII” de serviciu, care DORM pe ei…de FRICA sedinței cu/ lui…Soare ! Luați-i “încet”,…să nu facă, dracu …pe ei, taman acu de când este evident şi ptr. ORBI…Carantinarea decisă de prefectul “dr. de Chişinău” , prorectorul Upit, Soare, este “NECONSTITUȚIONALĂ”!

  Reply
  1. 1.1

   Clevetici

   1
   2

   De fapt Curtea Constitutionala a Romaniei are 5 judecatori numiti de PSD (mai precis de catre Camera Deputatilor si de catre Senat, sub majoritati PSD-iste), dintr-un total de 9.
   Nu e de mirare ca astfel de decizii pun bete in roate guvernului PNL care incearca sa constranga cetatenii sa respecte legea si sa nu mai infecteze si pe altii.

   P.S.
   Am auzit cetateni infectati cu Covid care, refuzand carantinarea, spuneau ca nu le pasa daca infecteaza pe altii pentru ca si ei au primit virusul de la altii.
   Cam asta e cu drepturile si libertatile cetateanului, duse la extrem.

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    1
    1

    Hai sictir, putoare securistă ! DREPTUL CONSTITUȚIONAL este Matematică (de la gr. “mathesis”- şi în matematică 1+1 = 2 (doi). Şi nimeni nu-i acuză pe cel care calculează că este PSD …şi “d’aia”! Este evident că tu eşti doar 1un BOU (idiot, adică !)- “Clevetici” !!!

    Reply
   2. 1.1.2

    Anonim

    1
    1

    Hai sictir, putoare securistă ! DREPTUL CONSTITUȚIONAL este Matematică (de la gr. “mathesis”- şi în matematică 1+1 = 2 (doi). Şi nimeni nu-l acuză pe cel care calculează că este PSD …şi “d’aia”! Este evident că tu eşti doar 1un BOU (idiot, adică !)- “Clevetici” !!!

    Reply
 2. 2

  liberalul

  3
  3

  Soare asta nu a facut decat sa dea cu mucii in ceai si sa dea apa la moara PSD. Cu carantinarile astea a asigurat o gramada de votanti PSDului.

  Reply
 3. 3

  Aloe Vera

  Din pacate, asa se-ntampla cand nu-i canti mereu safului in struna / chiar de tu ai dreptate.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Şi aceste 2ouă rebuturi administrative şi politice (Soare şi adj. lui) ne-au împuiat capul cu lozinci şi amenințări, începând cu martie 2020, până au trecut si la şantajul privind CARANTINAREA Piteştiului… care i-a îngrozit şi pe ORBAN – ARAFAT (in consecință, au şters pe jos cu respectivii şi l-au trimis pe ministrul OROS la Prefectură …cu “hârtia”/”ucazul”…de DEMITERE a celor 2oi “Ucenici vrăjitori”…cu cifrele “contemporane” … cu Covidul 19 …din Argeş a.c. (Soare & Bughiu). “Dura lac, sed lex”, nu e aşa , “profesore” ?! Mulțumim , ORBAN — ARAFAT !!!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Şi aceste 2ouă rebuturi administrative şi politice (Soare şi adj. lui) ne-au împuiat capul cu lozinci şi amenințări, începând cu martie 2020, până au trecut si la şantajul privind CARANTINAREA Piteştiului… care i-a îngrozit şi pe ORBAN – ARAFAT (in consecință, au şters pe jos cu respectivii şi l-au trimis pe ministrul OROS la Prefectură …cu “hârtia”/”ucazul”…de DEMITERE a celor 2oi “Ucenici vrăjitori”…cu cifrele “contemporane” … cu Covidul 19 …din Argeş a.c. (Soare & Bughiu). “Dura lex, sed lex”, nu e aşa , “profesore” ?! Mulțumim , ORBAN — ARAFAT !!!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei