Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
luni, 17 mai 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
OFICIAL! Masca NU MAI E OBLIGATORIE în exterior din data de 15 mai!    Din data de 15 mai: Fără mască în spațiile deschise neaglomerate    Din data de 15 mai: Masca, obligatorie în piețe, târguri, mijloace de transport în comun, magazine, locuri aglomerate    Din data de 15 mai: Se ridică restricţiile de circulaţie noaptea    Din data de 15 mai: Magazinele revin la program normal    Din data de 15 mai: Se stabilește programul restaurantentelor, cafenele în intervalul 05-24.00    Din data de 15 mai: Activitățile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din capacitate    Din data de 15 mai: În ceea ce privește școlile se păstrează în continuare scenariul galben, verde. Este de așteptat ca majoritatea școlilor să intre imediat în scenariul verde, față în față.    Din data de 15 mai: Se pot organiza nunți, botezuri și mese festive cu participarea a maximum 70 de persoane – în exterior, sau cu participarea a maximum 50 de persoane în interior, dacă organizatorii garantează că toate persoanele sunt vaccinate, nu se mai impun astfel de restricții participanților.   
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

8 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  1
  3

  Anunțați-i voi şi pe “ziariştii” corecți de la Argeşul : “diaRIŞTII” de serviciu, care DORM pe ei…de FRICA sedinței cu/ lui…Soare ! Luați-i “încet”,…să nu facă, dracu …pe ei, taman acu de când este evident şi ptr. ORBI…Carantinarea decisă de prefectul “dr. de Chişinău” , prorectorul Upit, Soare, este “NECONSTITUȚIONALĂ”!

  Reply
  1. 1.1

   Clevetici

   1
   2

   De fapt Curtea Constitutionala a Romaniei are 5 judecatori numiti de PSD (mai precis de catre Camera Deputatilor si de catre Senat, sub majoritati PSD-iste), dintr-un total de 9.
   Nu e de mirare ca astfel de decizii pun bete in roate guvernului PNL care incearca sa constranga cetatenii sa respecte legea si sa nu mai infecteze si pe altii.

   P.S.
   Am auzit cetateni infectati cu Covid care, refuzand carantinarea, spuneau ca nu le pasa daca infecteaza pe altii pentru ca si ei au primit virusul de la altii.
   Cam asta e cu drepturile si libertatile cetateanului, duse la extrem.

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    1
    1

    Hai sictir, putoare securistă ! DREPTUL CONSTITUȚIONAL este Matematică (de la gr. “mathesis”- şi în matematică 1+1 = 2 (doi). Şi nimeni nu-i acuză pe cel care calculează că este PSD …şi “d’aia”! Este evident că tu eşti doar 1un BOU (idiot, adică !)- “Clevetici” !!!

    Reply
   2. 1.1.2

    Anonim

    1
    1

    Hai sictir, putoare securistă ! DREPTUL CONSTITUȚIONAL este Matematică (de la gr. “mathesis”- şi în matematică 1+1 = 2 (doi). Şi nimeni nu-l acuză pe cel care calculează că este PSD …şi “d’aia”! Este evident că tu eşti doar 1un BOU (idiot, adică !)- “Clevetici” !!!

    Reply
 2. 2

  liberalul

  3
  3

  Soare asta nu a facut decat sa dea cu mucii in ceai si sa dea apa la moara PSD. Cu carantinarile astea a asigurat o gramada de votanti PSDului.

  Reply
 3. 3

  Aloe Vera

  Din pacate, asa se-ntampla cand nu-i canti mereu safului in struna / chiar de tu ai dreptate.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Şi aceste 2ouă rebuturi administrative şi politice (Soare şi adj. lui) ne-au împuiat capul cu lozinci şi amenințări, începând cu martie 2020, până au trecut si la şantajul privind CARANTINAREA Piteştiului… care i-a îngrozit şi pe ORBAN – ARAFAT (in consecință, au şters pe jos cu respectivii şi l-au trimis pe ministrul OROS la Prefectură …cu “hârtia”/”ucazul”…de DEMITERE a celor 2oi “Ucenici vrăjitori”…cu cifrele “contemporane” … cu Covidul 19 …din Argeş a.c. (Soare & Bughiu). “Dura lac, sed lex”, nu e aşa , “profesore” ?! Mulțumim , ORBAN — ARAFAT !!!

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Şi aceste 2ouă rebuturi administrative şi politice (Soare şi adj. lui) ne-au împuiat capul cu lozinci şi amenințări, începând cu martie 2020, până au trecut si la şantajul privind CARANTINAREA Piteştiului… care i-a îngrozit şi pe ORBAN – ARAFAT (in consecință, au şters pe jos cu respectivii şi l-au trimis pe ministrul OROS la Prefectură …cu “hârtia”/”ucazul”…de DEMITERE a celor 2oi “Ucenici vrăjitori”…cu cifrele “contemporane” … cu Covidul 19 …din Argeş a.c. (Soare & Bughiu). “Dura lex, sed lex”, nu e aşa , “profesore” ?! Mulțumim , ORBAN — ARAFAT !!!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei