Dragoș Axinte a semnat cu BCM U FC Argeș Pitești

0
0



Echipa de baschet masculin a Piteștiului este foarte aproape de a-și definitiva lotul pentru sezonul viitor. BCM U FC Argeș Pitești a anunțat acum câteva zile transferul unui nou jucător Under 23.


Este vorba de Dragoș Axinte, un baschetbalist de 1.90 metri care sosește de la U-BT Cl­uj-Napoca, unde a jucat pe poziția 3. Axinte este originar din Sibiu și și-a început junioratul la grupele lui CSU Sibiu. În 2016, s-a transferat la U-BT, formație pentru care a evoluat la U16 și U18. În stagiunea 2018-2019, Axinte a avut medii de 8.9 puncte, 5.1 recuperări, 3.1 pase decisive și 1.1 intercepții. În sezonul 2019-2020, pe lângă Campionatul Național U18, Axinte a evoluat și în Liga 1, alături de U-Banca Transilvania 2. Sportivul de 17 ani a adunat 8.4 puncte, 3.7 recuperări, 3.7 pase decisive și 2.1 intercepții, pentru un indice al eficienței de 12.1.
”Să avem un sezon reușit”
Noua achiziție a BCM U FC Argeș Pitești este nerăbdător să înceapă antrenamentele: ”Sunt entuziasmat de șansa acordată de către staff-ul și conducerea clubului. Abia aștept să îmi cunosc colegii și antrenorii. Voi face tot ce îmi stă în putință pentru a îndeplini obiectivele echipei și sunt convins că vom avea un sezon reușit împreună. Go BCMU!”, a declarat Axinte pentru pagina de Facebook a argeșenilor.
Iată cum arată în acest moment lotul condus de Tudor Costescu: Gary Talton, Mladen Jeremic, Goran Gajovic, Tony Bishop Jr., Nikola Jevtovic, Tudor Gheorghe, Rareș Uță, Bogdan Popa, Mihai Căprărescu, Mihai Măciucă, Lucian Chirof și Dragoș Axinte. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.