Două goluri, pe greşeli!

0
  • Baraj promovare / retrogradare Liga 1: Chindia Târgovişte – CS Mioveni 2-0 (1-0)



CS Mioveni a pierdut cu 2-0 prima manşă a barajului de promovare în Liga I, fiind învinsă duminică seara, în deplasare de Chindia Târgovişte. Galben-verzii au ţiut piept adversarului de la Liga 1 atât cât au putut, însă până la urmă au fost trădaţi de greşelile personale.


Claudiu Niculescu a încercat să-şi surprindă adversarul şi a încercat un nou sistem de joc, începând partida cu 3 fundaşi, 4 mijlocaşi şi 3 jucători ofensiv, sistem care trebuia să funcţioneze pe faza de apărare cu 5 jucători. Deşi au ţinut acest sistem, jucătorii oaspeţi s-au văzut mult mai lenţi şi fără posibilităţi prea multe la mijlocul terenului, în faţa unui adversar care a avut câţiva jucători care iuţeau jocul. După ce gazdele au cerut penalty la o atingere în careu cu mâna a lui Burnea şi două incursiuni ale Mioveniului în careul advers, gazdele au deschis scorul la o greşeală la construcţie. Mingea a fost băgată inexplicabil în centru, iar Şerban s-a complicat şi a greşit la jumătate, după care s-a declanşat contraatacul lui Yameogo, centrarea acestuia de pe dreapta fiind respinsă de Beţa doar până la Bic în interiorul careului, care a trimis cu sete în plasă. În următorul sfert de oră, gazdele au mai ratat două bune ocazii, după care Niculescu a schimbat sistemul de joc, în 4-2-3-1 şi jocul s-a echilibrat. Repriza s- a încheiat cu ocazia lui Ivancic, care a tras peste din poziţie bună şi cu faza periculoasă a Mioveniului, mingea fiind respinsă în corner după o lovitură liberă. Repriza a doua a început cu caozia mare a lui Yameogo, dar Croitoru a fost la post şi a respins. Oaspeţii au răspuns prin şutul lui Gherghe, mult peste de la 30 m, dar şi cu cel a lui Massaro din minutul 57, respins senzaţional de portar. În minutul 60, gazdele ratează din nou, un jucător dâmboviţean luftând în interiorul careului la o pasă din drepta. Aopi Croitoru respinge foarte bine un nou şut periculos din lovitură liberă. În minutul 74 Massaro scapă singur pe dreapta, intră în careu, dar alege cea mai proastă variantă şi trimite direct în portar, în loc să paseze la coechiperi şi aceştia să marcheze golul egalări. Ia la faza imediat următoare, cetrarea lui Martac din dreapta este deviată, mingea se înalţă şi în depăşeşte pe Croitoru care este pe linia porţii, iar Ivancic reia cu capul din 2 m în plasă, venind nemrarcat. Până la final, Florea a mai ratat o dată după ce a scăpat singur cu portarul şi a trimis din stânga în bara de la colţul lung.
CS Mioveni mai are o şansă să ajungă în Liga I, dar ea nu mai este la fel de mare ca cele de până acum, echipa lui Claudiu Niculescu trebuind să învingă la două goluri diferenţă, miercuri pe Chindia, pentru a putea duce cel puţin meciul în prelungiri şi pentru a promova. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.