„Ne-a pricopsit cu un prefect care ne părăseşte în mijlocul pandemiei!”

6
  • Ion Mînzînă, preşedintele PSD Argeş, critică politica guvernului



Luni a avut loc o nouă conferinţă de presă a PSD Argeş la care au participat preşedintele organizaţiei judeţene, Ion Mînzînă, secretarul executiv al filialei, deputatul Simona Bucura Oprescu, şi primarul comunei Coşeşti, Nicolae Pană, candidat al PSD pentru un nou mandat.


Ion Mînzînă a criticat din nou felul în care fostul prefect de Argeş, Emanuel Soare a gestionat situaţia cazurilor de CoVID – 19 din judeţ: “Trebuie să vedem de ce s-a ajuns în situaţia ca Argeşul să fie fruntaş la numărul de îmbolnăviri cu noul coronavirus. Nu cumva pentru că Argeşul şi România au ajuns bătaia de joc a celor de la PNL? Domnul premier ne-a pricopsit cu un prefect care ne părăseşte în mijlocul pandemiei, ce dovadă mai mare de iresponsabilitate mai mare trebuie? Sub conducerea acestui prefect, Argeşul a ajuns pe lista zonelor cu restricţii pentru acces în Germania! Dar cred că riscul cel mai mare pentru România a fost şi continuă să fie acest Guvern PNL! Principala lor preocupare este legată de alegerile locale, indiferent de riscurile la care expun oamenii! Nu-i interesează nimic altceva decât maximizarea unui vot! Iar pe ex-prefectul de Argeş nu l-a interesat nimic altceva decât să îşi facă imagine pentru a candida la Consiliul Judeţean! Totul, aşadar, pentru un câştig efemer! Liberalii nu mai au nimic de-a face cu idea de oameni, iar o dovadă este şi iresponsabilitatea preşedintelui privind începerea sau neînceperea noului an şcolar. De fapt, singurul gând al liberalilor este acela de a pune mâna pe întreaga ţară!”. Ion Mînzînă a criticat şi modul de a face politică externă al preşedintelui Iohannis şi al PNL.
„Avem în Argeş cea mai bună echipă”
Pe de altă parte, Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeş, a prezentat ieri lista candidaţilor partidului pentru funcţia de primar în municipiile, oraşele şi comunele din judeţ. “Domnul Ion Mînzînă va candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Este un argeşean care va uni acasă şi va impune la Bucureşti! Domnul Cristian Gentea, candidatul nostru pentru funcţia de primar la Piteşti, este un om de cuvânt şi va fi şi un edil de cuvânt. Realizările sale în plan profesional – cea mai recentă fiind obţinerea unei finanţări de milioane de euro pentru reactorul ALFRED de la Mioveni – vorbesc de la sine şi îl recomandă. Avem în Argeş cea mai bună echipă, o echipă cu care vom câştiga alegerile şi vom duce Argeşul pe primul loc!”, a spus Simona Bucura Oprescu.
„O echipă puternică, de profesionişti”
Nicolae Pană, primarul comunei Coşeşti, a explicat de ce a ales să candideze pentru PSD şi a prezentat o serie dintre proiectele finalizate sau avute în vedere în comună. “Am ales echipa PSD pentru că este o echipă puternică, de profesionişti, alături de care sunt convins că vom avea reuşite deosebite la Coşeşti! În ceea ce priveşte proiectele finalizate, pot spune că la Coşeşti au fost reabilitate numeroase străzi, a fost extins iluminatul public, am extins reţelele de apă din localitate, asigurăm transportul tuturor elevilor din comună, am făcut foraje pentru apă şi am regularizat cursuri de apă, ne-am ocupat de modernizarea şcolilor, a staţiilor de autobuz… Avem şi proiecte în derulare, începând cu amenajarea unor drumuri şi până la amenajarea unei baze sportive cu nocturnă. Cât despre proiectele avute în vedere, menţionez aici înfiinţarea reţelei de gaze pe o lungime de circa 57 km, canalizare, continuarea modernizării şi extinderii reţelelor de iluminat public, noi asfaltări, achiziţia de locuri de joacă pentru grădiniţe şi creşe etc.”, a transmis PSD Argeş prin intermedioul unui comunicat de presă.


6 COMENTARII

  1. Politicianism dus la extrem:
    – saptamana trecuta mai multi politicieni din PSD au cerut demisia prefectului Soare, pentru gestionarea proasta a pandemiei
    – acum, dupa ce prefectul a fost demis, alti politicieni PSD spun ca a abandonat judetul in mijlocul pandemiei

    In aceeasi logica PSD ameninta guvernul PNL cu o motiune de cenzura si ii cere demisia.
    Daca guvernul va fi demis se vor gasi PSD-isti sa spuna ca a abandonat tara in mijlocul pandemiei!

  2. Simono, dă-o dracu-n’colo ! Acu’ , pă’ bune !…Asta cu GENTEA–„om de cuvânt” … bate şi pe liberali…la cur…” Gol …pt. FC Argeş” sau DEMISIA lui (Gentea) din Biroul județean al PSD …când s-a ales praful de DRAGNEA & Valeca …la „europarlamentare” (mai,2019) iar …el se ocupa/ă cu împărțit „mosii”/pământ …la foştii lui… „lipitori…de Afişe” ! Asta,…doar…aşa , printre „jo’ma’nphish”, vorba primarului !

  3. Poate cineva sa-i spuna lui Manzatu’ sa-si faca un control la „mansarda” ? Frate, omul asta este dus rau cu pluta. Cum de a ajuns sa fie condus cel mai mare partid din Arges, de Manzana si Radulescu-mitraliera? O tempora….

  4. Manzana,oare de cine-mi aduce aminte!!???!!! Ața,era mare si tare la România Mare a răposatului Vadim,sa mori de ras nu alta,au ajuns politicienii nostri mai călători decât păsările călătoare,nu ma mira săi găsesc pe centura,de,ca fetele………..toți politicienii,dar absolut toti sunteti CURVE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.