Mânzână şi Gentea şi-au depus candidaturile!

0
  • Au intrat oficial în luptă pentru alegerile locale



PSD Argeş a depus ieri candidaturile la Con­siliul Judeţean Argeş şi la Primăria Muni­cipiului Piteşti. Astfel, Ion Mânzână, preşe­din­tele PSD Argeş a intrat oficial în lupta pentru fotoliul de preşedinte al CJ Argeş, iar Cristian Gentea, preşedintele PSD Piteşti, în lupta pen­tru funcţia de primar al municipiului Piteşti. Tot ieri au fost depuse şi listele candida­ţilor la funcţiile de consilieri judeţeni şi consilieri locali din partea PSD Argeş.


Alegerile locale vor avea loc pe data de 27 septembrie.
Ieri la ora 16.00, Ion Mânzînă şi-a depus la Biroul Electoral Judeţean candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş. În acelaşi timp a fost depusă şi lista candidaturilor consilierilor judeţeni. Listele conţin 42 candidaţi. Pe liste au apărut şi surprize, în sensul că întâlnim printre candidaţii PSD pe fostul subprefect Adrian Bugiu, fost membru ALDE şi pe Aurel Iacşa, tot de la ALDE.
Potrivit legislaţiei electorale, numărul de consilieri locali este determinat de procentul obţinut la alegeri de fiecare partid. Consiliul Judeţean Argeş are 35 de consilieri.
Astfel, dacă PSD ar obţine la alegeri un procent de 35%, ar putea avea în următorul mandat 12 sau 13 consilieri judeţeni. Procentul ideal ar fi de 50%, în acest caz, partidul nefiind nevoit să încheie alianţe pentru a avea majoritate. Va fi greu de obţinut însă, având în vedere că la ultimele alegeri niciun partid nu a obţinut acest record. Tot ieri, la ora 17.00, Cristian Gentea, preşedinte PSD Piteşti şi-a depus candidatura la sediul Biroului Electoral Municipal din cadrul Filarmonicii Piteşti, pentru funcţia de primar al Piteştiului. Am reuşit să intrăm în posesia unei liste, neoficiale, privind candidaturile PSD la CJ Argeş.
Iată ce nume apar la alegerile pentru CJ Argeş
1.Mînzînă Ion – preşedinte
2.Nicolaescu Marius actual vicepreşedinte al CJ Argeş
3.Bughiu Adrian-fost subpefect
4.Tudose Nicolae fost secretar de stat în guvernarea PSD
5.Pârvu Marius fost director ANPC
6.Eftene Diana
7.Enache Viorel medic Spitalul Pediatrie Piteşti
8.Cotenescu Monica
9.Narcisa Costești
10.Turturoiu Liliana -profesor Topoloveni
11.Negoescu Vasile- Filiala Pensionarilor
12.Manole Marius
13.Istrate Ionuț
14.Ionescu Marilena
15. Mindroc Cătălin
16. Iacsa Aurel- fost membru ALDE
17. Olavi Nitescu
18. Popa Cristina
19. Bogdan Bălan
20. Nițescu Ramona
21. Monalisa Ioniţă
22. Stancu Nicolae
23. Șerban Constantin
24. Adrian Ciobanu
25. Teddy Achim. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.