A decedat preşedintele APC Câmpulung!

0



La Câmpulung, de ani buni, funcţionează Asociaţia pentru Protecţia Consumato­rilor, o asociaţie care nu se subordonează Autorităţii pentru Protecţia Consumatorilor, ci Federaţiei Asociaţiilor de Consumatori.


Aceasta Asociaţie a fost condusă de Ion Ciculescu, o persoană destul de cunoscută în urbea de la poalele Mateiaşului, dar şi în comunele din Muscel. De ceva vreme, Ion Ciculescu nu a mai fost văzut prin Câmpulung, iar mulţi dintre cunoscuţi se întrebau pe unde umblă, mai ales că acesta avea în central oraşului şi un birou de copiat acte. Federatia Asociaţiilor de Consumatori, pe care o conducea Ion Ciuculescu este persoană juridică de drept privat, reprezentativă, care susţine și protejează drepturile şi interesele organizaţiilor neguvernamentale care activează în domeniul protecţiei consumatorilor si care au ca scop apararea drepturilor si intereselor legitime ale consumatorilor, în general la care au afiliat principalele organizaţii de profil active de pe teritoriul României. Ion Ciculescu, a încetat din viaţă, la spitalul din municipiu.
Fiind spital Covid, unii apropiaţi au spus că fostul preşedinte Ciculescu ar fi fost răpus de acest virus nemilos, alţii spun că ar fi suferit un AVC, indifferent care ar fi fost cauza, cert este că Ion Ciculescu a plecat dintre noi. Dumnezeu să îl odih­nească în pace! M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.