Reunire cu 6 plecări şi 5 achiziţii

0
0
  • CS Mioveni a început şi ea pregătirea pentru noul sezon
  • Doi jucătorii nou veniţi s-au alăturat ieri dimineaţă lotului



Fotbaliştii de la CS Mioveni au revenit miercuri seara din scurta vacanţă de vară şi, sub comanda lui Claudiu Niculescu şi-au reluat antrenamentele la Grupul Şcolar Colibaşi.


La reunire au fost prezenţi 20 de jucători. Faţă de lotul avut la dispoziţie sezonul trecut, au terminat contractele cu CS Mioveni şi nu au mai venit la reunire fiindcă au semnat cu alte echipe: Simon Măzărache (Farul Constanţa), Andrei Hergheligiu (Concordia Chiajna), Cătălin Alexe (Concordia Chiajna), Marian Anghelina (FC U Craiova), Valentin Balint (Petrolul) şi Dean Beţa (Steaua).
În schimb au fost prezenţi şi au semnat contracte cu echipa argeşeană Alexandru Iacob de la Rapid, Sergiu Negruţ de la Turris şi Daniel Toma jucător al Stelei, dar care anul trecut a evoluat la Farul. Doi dintre ei au apărut ieri la antrenamente, mijlocaşul Vereş Szilard de la Csikszereda şi portarul Iustin Popescu de la Chindia
La echipa mare a Mioveniului au fost urcaţi de la juniori Bogdan Zamfirescu şi Alin Călin, în timp ce Sebastian Ivan a revenit de la Unirea Bascov, iar alţi doi juniori, Popescu şi Constantin Şerban s-au alăturat lotului. De asemenea în zilele următoare mai sunt aşteptaţi 2-3 jucători cu experienţă, pentru a semna cu CS Mioveni.
Claudiu Niculescu are la dispoziţie un timp relativ scurt pentru pregătirea noului sezon, în cazul în care data stabilită iniţial de începere, rămâne 23 august, totuşi, trebuie avut în vedere că majoritatea jucătorilor nu au făcut decât o săptămână de pauză, după terminarea barajului, jucând până acum, în această vară, 7 meciuri oficiale.
Lotul prezent la reunire
Flavius Croitoru, Bogdan Preda, Valentin Sima, Ionuţ Burnea, Andrei Traşcu, Andrei Tirică, Daniel Toma, Alexandru Iacob,
Robert Gherghe, Sergiu Negruţ, Bogdan Zamfirescu, Alin Călin, Ionuţ Rădescu, Popescu, Raul Costin, Alexandru Işfan, Valentin Coşereanu, Constantin Şerban, Davide Massaro, Sebastian Ivan. Au mai venit: Vereş Szilard şi Iustin Popescu.
Cine sunt achiziţiile galben-verzilor
⚽ Alexandru Iacob (31 de ani) este fundaș central și s-a despărțit de Rapid, pentru care juca încă din Liga a 4-a. În acest sezon recent încheiat a avut 12 prezențe, doar ca integralist. În cariera sa a mai jucat pentru Corvinul Hunedoara, Steaua II, Gloria Buzău, Steaua, Victoria Brănești, Oțelul, Delta Tulcea, Viitorul, Rapid, Ethnikos Achna, Pafos FC (ambele din Cipru) și Luceafărul Oradea.
⚽ Sergiu Negruţ (27 de ani) este atacant și în această vară s-a despărțit de Turris Oltul Turnu Măgurele, echipă cu care a semnat în vara trecută și unde a apucat să joace în doar 12 meciuri, în șapte a intrat ca titular și a înscris două goluri. În cariera sa a jucat pentru CFR Cluj, alături de care are un titlu (2012) și o Cupa României (2016), Unirea Alba Iulia, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, Pandurii Târgu Jiu, PFC Beroe Stara Zagora (Bulgaria) și Kisvarda (Ungaria).
⚽ Daniel Toma (20 de ani) este un mijlocaș ofensiv care aparține de FCSB și care a jucat pentru FCSB II și în ultimele două sezoane a fost împrumutat la Farul Constanța. În campionatul recent încheiat a avut 15 prezențe pe teren, 11 ca titular, și a înscris un gol.
⚽ Vereș Szilard este un fotbalist român de etnie maghiară, care a jucat în sezonul trecut ca mijlocaș pentru FK Miercurea Ciuc. Este născut la 27 ianuarie 1996 (24 de ani) la Cluj-Napoca. Sezonul trecut a avut 17 apariţii în tricoul ciucanilor şi a marcat un gol. A fost format la CFR Cluj, a fost în lotul echipei mari, dar fost împrumutat în Ungaria, apoi la Naţional Sebiş şi la Csikszereda.
⚽ Iustin Popescu are 26 de ani, este din Craiova şi sezonul trecut a fost portar la Chindia Târgovişte. A mai evoluat pentru Fortuna Câmpina, Dinamo II, Unirea Tărlungeni.
⚽ Bogdan Zamfirescu (19 ani, mijlocaș), Alin Călin (18 ani, atacant, cu 5 jocuri deja pentru prima echipă, una în sezonul trecut) și Sebastian Ivan (23 de ani, atacant, cu 23 de meciuri jucate în trei ediții trecute ale Ligii 2) nu sunt străini de prima echipă a Mioveniului. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.