Percheziţii la Nicolae Ivănescu

2



Ieri, poliţiştii Serviciului de Investigarea Crimi­na­lităţii Economice din cadrul Inspectoratului Jude­ţean de Poliţie Argeş, au efectuat 8 percheziţii imo­biliare în Argeş şi în alte judeţe. Se spune că unul din­tre cei care au fost vizitaţi de oamenii legii este nimeni altul decât magnatul Nicolae Ivănescu.


Cele opt percheziţii au avut loc în judeţele: Argeş, Vâlcea, Dâmboviţa şi Prahova. Principalii vizaţi în descinderi ar fi fost Nicolae Ivănescu şi o femeie, administrator al unei societăţi. Ancheta oamenilor legii vizează vânzarea de către cei doi a unui teren forestier pentru exploatare. Cei doi sunt suspectaţi că au efectuat tranzacţia deşi ştiau că pădurea respectivă fusese deja exploatată în limitele legale şi nu mai puteau fi tăiaţi arbori. Nicolae Ivănescu a fost cel care în urma vânzării unei suprafeţe din Pădurea Trivale a fost anchetat de DNA Piteşti. În cele din urmă, a fost scos de sub urmărie penală el şi ceilalţi inculpaţi. M.Sandu


2 COMENTARII

  1. Doamnă Monica Sandu, ca jurnalistă cu „state vechi” în presa locală, trebuie că ştiți cum s-a ales praful şi de limba română încăpută pe mâna unor „gunoieri stirişti”, fără şcoală şi talent, dar dornici de „notorietate publică”, influență şi putere „politică”. De aceea, mă surprinde (neplăcut !) că dv. apropiați cuvântul „MAGNAT” de numele unui prăpădit de „găinar …de la țară”, care s-a încălțat prima dată când l-a dus maica’sa la Piteşti să cumpere oale de pământ şi linguri de lemn… la Târgul de Moşi (la oale) ! Pardon !

    • Câtă dreptate aveţi dl Anonim…S-a ales praful de așa-zișii jurnaliști care sunt pe lângă limba română și care au ajuns niște slugi ale sistemului pentru care lucrează, bineânțeles că avem și jurnaliști care își fac treaba cu mândrie și nu sunt obligați să se supună sistemului pentru care lucrează…. apropo așa-zisă presă liberă care nu cred că există sau a existat vreodată….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.