La 19 ani, mort în accident de motocicletă!

2



Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Râmnicu Vâlcea, a pierit ieri în urma unui accident ru­tier. Acesta circula cu motocicleta pe DN 7 iar la limita comunei Drăganu cu Cotmea­na a a­juns pe con­trasens. După ce a căzut, motociclistul a fost proiectat sub un Mercedes, unde a rămas incarcerat.


Accidentul a avut loc ieri după-amiază, pe DN 7, la ieşirea din comuna Drăganu şi intrarea în Cotmeana. Răzvan Valentin M., de 19 ani, din Râmnicu Vâlcea conducea o motocicletă Harley Davidson către Vâlcea. Într-o curbă uşoară, tânărul a pierdut controlul vehiculului şi a ajuns pe contrasens. A lovit un Mercedes condus regulamentar din sensul opus de către Iulia T., de 40 de ani, din Sibiu. În urma impactului motocicleta a fost proiectată înapoi pe sensul său de mers, iar tânărul a fost aruncat sub maşina de teren unde a rămas blocat. „Detașamentul de Pompieri Pitești a fost solicitat să intervină la un accident rutier survenit pe raza comunei Drăganu. S-a acționat cu ajutorul dispozitivelor din dotarea autospecialei și a fost extrasă victima predând-o, ulterior, echipajului Serviciului de Ambulanță Argeș sosit la fața locului”, declara plutonier adjutant șef Bogdan Picurici de la ISU Argeş.
Nu a adaptat viteza în curbă
Din nefericire tânărul se afla în stop cardio respirator, când a fost preluat de cadrele medicale. Au fost demarate manevrele de resuscitare, însă, din nefericire acestea nu au avut succes, fiind declarat decesul. Şoferiţa a suferit un atac de panică, la rândul ei având nevoie de îngrijiri medicale. Pe durata cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, traficul a fost blocat. S-a stabilit că tânărul motociclist nu a adaptat viteza în curbă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru autopsie. Pe durata cercetărilor traficul a fost blocat în zonă, ulterior fiind deblocat parţial, până când s-au încheiat cu totul.
Tânărul pierit în accident era student la Universitatea Bucureşti la Facultatea de Matematică Informatică. El avea permis de conducere din anul 2019, pentru categoriile AM, A1, A2, B şi B1. M.Sandu


2 COMENTARII

  1. E trist ca un tanar de 19 ani a pierit asa,dar in legatura cu motociclistii as vrea sa spun ca eu stau pe Cal.Bucuresti si pe aici trec zilnic zeci de motociclsti care tureaza motoarele de zici ca trec escadrile de elicoptere si fara nici o exagerare,daca traficul e mai lejer unii au si peste 120 de km la ora,de vreme ce am cronometrat pe unul care a facut 4 secunde de la Ramada pana in capul Caii bucuresti.Noi,cei care locuim pe Calea Bucuresti le dorim multa sanatate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.