Călător în lumea filmului interbelic

0
0





Până la finalul acestei luni, în holul Bibliotecii Județene Dinicu Golescu Argeș, la etajul al II-lea, va fi deschisă expoziția   Călător în lumea filmului interbelic. Este vorba de o expoziție de fotografii ale actorilor celebri din perioada interbelică – reproduceri din Revista ”Realitatea ilustrată” (1929, 1937).
Expoziție de cărți
Holul Bibliotecii Județene Dinicu Golescu Argeș găzduiește până pe 30 septembrie, expoziția Deschide-ți inima prin intermediul cititului. Lasă-te entuziasmat de lectură! Expoziția cuprinde  cărți din colecțiile Bibliotecii Județene Argeș.
Bătălia cărților
În Secția pentru Copii și Tineret din cadrul Bibliotecii Județene Dinicu Golescu Argeș este organizat până pe 30 septembrie Concursul Bătălia cărților ediția a VII-a. Este vorba de un concurs de lectură cu premii, desfășurat sub egida Asociației Naționale a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România. La concurs, pot participa copiii cu vârstele cuprinse între 11-13 ani și adolescenții cu vârstele cuprinse între 14-18 ani, care au permis de intrare în Bibliotecă. Se vor acorda premii pentru cea mai bună fișă de lectură, cea mai bună pledoarie pentru cartea preferată și  pentru Cartea Anului. I.Ivănoiu     


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.