Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
vineri, 30 octombrie 2020
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  cititor

  1
  1

  Titlul spune una, continutul zice alta:
  – nu e nici o victorie a afaceristilor, ci doar o amanare a rejudecarii urmare a recursului,
  recursul fiind o procedura judiciara normala.

  Reply
  1. 1.1

   A. Riciu

   1
   2

   Bre, ca la Radio Erevan, ,,nu e mașină, ci motoretă și nu i s-a dat ci i s-a furat!”. Nu te băga dacă nu te pricepi. E vorba de trimiterea cauzei spre rejudecare la prima instanță. De ce instanța de apel a considerat că se impune rejudecarea? Nu e greu de înțeles.

   Reply
 2. 2

  Aloe Vera

  3
  1

  Normal ca au invins … pe cand DNA = Dupa Noi Apocalipsa . Vedem firele de praf din 2006, dar nu vedem barnele de-acum .

  Reply
 3. 3

  Ovidiu E

  Amice Sandu, ești taaare amator! Rejudecarea este tragere de timp, nu victorie. Plus un motiv în plus pentru avocați să mai încaseze niște bani. Gândește-te că dosarul acela a trecut prin filtrul unor procurori, al unor experți, al unei instanțe care au analizat și judecat pe bază de probe. Curtea de Apel s-a spălat pe mâini, iar rezultatul s-ar putea să fie altul decât cel așteptat de condamnați. Ce administrare de noi probe, după nu știu câți ani? S-a mai desoperit vreo construcție neluată în seamă de comisii, a mai crescut între timp vreun hotel în curte? Tipic românesc, să-ți dea UE bani ca ajutor, iar tu să îi furi. Da, pedeapsa era mică, s-ar putea ca probele să vină din partea cealaltă. Și acum datele corecte: Pensiunea Valea Ursului, Ene Florica, Constantin Nicu. Doamna nu e nicio patroană, căutați la ORC, și nu e vorba de niște afaceriști, ci doar de niște amatori ca și tine.

  Reply
 4. 4

  George de la Ramada

  Și zici că au suferit mult? Și atunci când au cotit banii? Lasă, că poate le dă mai mult acum.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2020 România. All rights reserved.Curierul Zilei