Nora şi-a bătut măr soacra!

0



Răzbunare cruntă, a unei femei în vârstă de 30 de ani din comuna Budeasa. Ca să îşi înveţe minte soacra să nu îşi mai bage nasul în familia ei, a bătut-o măr pe femeia în vârstă de 54 de ani. Cum după faptă vine şi răsplata, nora agresoare a ajuns în arest.


„Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe, şi au reţinut o femeie de 30 de ani, din Budeasa. Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 30 august a.c., cea în cauză, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat-o pe mama concubinului său, o femeie de 54 de ani, din aceeași localitate. După administrarea probatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.
Copiii martori la agresiune!
În urma anchetei s-a stabilit că scandalul a izbucnit în timp ce Veronica Maria P., de 30 de ani se certa cu concubinul ei. Cei doi au împreună şase copii minori. Mama concubinului a intervenit şi atunci nora şi-a acuzat soacra că se bagă în familia ei şi îi bagă în cap fiului tot felul de prostii. Intrigată de acuzaţiile ce-i sunt aduse, soacra i-a dat nurorii câteva replici acide, ceea ce a scos-o din sărite pe mai tânăra femeie. Acesta a început să îşi lovească soacra peste faţă. A prins-o de păr şi a tras-o atât de rău, încât i-a smuls smocuri întregi, lăsând-o cheală pe alocuri. Apoi nora înfierbântată a pus mâna pe un lemn şi a lovit-o în cap pe soacră. În urma loviturilor primite, victima a avut nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale. Oamenii legii au reţinut-o pe Maria P. pentru 24 de ore, abia după o lună şi o săptămână de la comitere faptei. Cu toate că la momentul scandalului au fost de faţă mai multe persoane, chiar şi unii dintre copiii minori ai agresoarei, oamenilor legii le-a trebuit ceva timp să stabilească cu certitudine care a fost situaţia, din cauză că declaraţiile celor implicate erau contradictorii. Având în vedere reţinerea tardivă a agresoarei, procurorii au considerat că femeia nu reprezintă pericol public şi au dispus eliberarea ei sub control judiciar. După bâjbâiala oamenilor legii, singura care are de suferit este soacra care locuieşte într-o casă apropiată şi riscă să fie din nou pusă la punct de noră! M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.