Cele mai bune telefoane mobile ale anului 2020

0



Ai de gând să-ți cumperi un nou telefon mobil și dacă tot faci pasul cel mare îți dorești un terminal de top? În articolul următor ți-am pregătit o listă cu cele mai bune telefoane lansate în acest an, un top realizat pe baza performanțelor lor, dar și a recenziilor utilizatorilor.

Care sunt cele mai performante telefoane mobile lansate anul acesta?

#1 iPhone 11 – cel mai bun telefon pentru majoritatea utilizatorilor

Dacă vrei un telefon de excepție, dar nu ești dispus să cheltuiești o avere pe un terminal nou, iPhone 11 este de departe cea mai bună alegere. Cu o cameră foto duală, capabilă de lucruri mari, dar la un preț care nu te lasă cu o gaură în buzunar ca în cazul terminalului iPhone 11 Pro, iPhone 11 este cel mai bun telefon mobil dacă vrei un terminal foarte bun, dar nu ai așteptări mari în nicio direcție. De asemenea, chiar dacă mai e doar puțin până la lansarea lui iPhone 12, încă merită să te orientezi către un iPhone 11 pentru că prețul cu siguranță nu va fi același!

#2 Samsung Galaxy Note 20 Ultra – cel mai bun telefon cu sistem Android

Samsung Galaxy Note 20 Ultra este unul din cele mai scumpe telefoane mobile disponibile la ora actuală pe piață. Chiar și acum, la câteva luni după lansare, el costă mai mult decât sunt dispuși să cheltuiască majoritatea fanilor Android. Dar nici nu ne putem aștepta la reduceri semnificative în viitorul apropiat pentru că Samsung Galaxy Note 20 Ultra este cel mai bun telefon cu sistem Android la momentul de față. Camera sa principală cu un senzor de 108 MP și zoom-ul de 50x cu care aproape că poți vedea până în spațiu este doar una din caracteristicile prin care se remarcă acest telefon de top. De asemenea, dacă îl judeci după dimensiuni, Samsung Galaxy Note 20 Ultra nu este doar un telefon, ci un mini computer, o tabletă sau o consolă de jocuri sub acoperire.

#3 OnePlus 8 Pro – un flagship pe care ți-l permiți cu bani puțini

Cu OnePlus 8 Pro primești performanțe de flagship la un preț convenabil. În primul rând, display-ul cu o rată de refresh de 120 Hz și cea mai rapidă viteză de încărcare a bateriei sunt doar două din principalele puncte forte prin care se remarcă acest telefon formidabil. Nu ne-a impresionat însă la cameră și este de înțeles având în vedere competiția, dar din toate celelalte puncte de vedere, OnePlus 8 Pro este un flagship a cărui autoritate nimeni nu poate s-o conteste.

#4 Google Pixel 4a – cel mai ieftin telefon bun

Principala caracteristică prin care Google Pixel 4a se distinge de competitorii săi este prețul remarcabil. Pentru tot ceea ce oferă acest telefon ar trebui să scoți din buzunar mult mai mult dacă ar fi fost vorba de alte companii. El are un ecran OLED de 5.8 inch, un procesor Snapdragon 730G, programe inteligente precum Call Screen și aplicația Google Recorder live transcript și bineînțeles o cameră excepțională de 12 MP competentă chiar și pe timp de noapte și cu un zoom de lăudat.

#5 Moto G Power – un telefon a cărui baterie nu te lasă la greu

Dacă îți dorești un telefon a cărui baterie să te țină toată ziua indiferent de modul în care îl folosești, nu dai greș cu un Moto G Power. Acumulatorul său masiv de 5000 mAh îl face să fie unul din cele mai competente telefoane de la ora actuală la capitolul autonomie și vestea bună este că nici nu trebuie să plătești o avere pentru a te bucura de astfel de performanțe.

În concluzie, lupta pentru supremație se dă și anul acesta între aceiași producători care ne-au convins deja de forța de care sunt capabili când vine vorba de piața telefoanelor mobile. Dacă ar fi să-i numărăm doar pe câțiva dintre ei, ar trebui în mod obligatoriu să începem cu Apple, Samsung și Google, companii de excepție, care știu cum să-și impresioneze fanii. Așa că dacă vrei un terminal creme de la creme, poți fi sigur că e imposibil să dai greș cu unul din acestea, bucurându-te de el mulți ani de acum înainte mai ales dacă alegi să-l protejezi cu un set de huse personalizate care să-i ofere și look-ul pe care ți-l dorești.