Condamnaţi să câştige derby-ul suferinţei!

2

  • FC Argeş – Astra Giurgiu, mâine, ora 21.00, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV



După două săptămâni de pauză cauzată de meciurile Naţionalei României, în acest week-end se va relua Liga I. Meciul de deschidere al rundei cu numărul 7 din Casa Liga 1, este FC Argeş-Astra Giurgiu, partidă programată vineri, de la ora 21.00, pe stadionul Nicolae Dobrin.


Disputa din Trivale este practic un derby al suferinţei având în vedere că se vor întâlni echipele clasate pe ultrimele două locuri ale clasamentului, piteştenii ocupând locul 15, în timp ce giurgiuvenii se situează pe locul 16, ambele echipe având o zestre de doar 1 punct în clasament după 6 etape jucate din acest tur de campionat. Piteştenii vor aborda această partidă cu un nou antrenor, după înlocuirea lui Ionuţ Badea, frâiele echipei fiind preluate de Ionuţ Moşteanu, unul dintre secunzii acestuia. Noul antrenor principal al grupării din Trivale îşi doreşte să vorbească mai mult pe teren decât la conferinţele de presă de dinaintea meciurilor oficiale ale alb-violeţilor: „Echipa a trecut prin unele schimbări în ultima perioadă, schimbări în urma cărora noi ne dorim foarte tare să reuşim să îndeplinim obiectivele. Întâlnim o echipă Astra Giurgiu, o echipă cu calitate, o echipă care în ultima perioadă a avut rezultate bune, mai puţin în campionatul ăsta. Rămâne o echipă importantă a campionatului românesc. Toată lumea aşteaptă schimbări. Nu sunt un magician, dar cu siguranţă am schimbat anumite lucruri pe care sper să le vedeţi pe teren. Mie nu îmi place să vorbesc foarte mult. Oglinda antrenorului şi oglinda mea va fi echipa. Ce a fost până acum la echipă, pentru mine contează prea puţin. Eu sunt omul momentului şi al viitorului. Nu avem timp să ne gândim la ce a fost în trecut. Trebuie să ne gândim la ce este astăzi şi în viitor. Dacă trăim în trecut va fi greu. Targetul meu pentru fiecare etapă sunt 3 puncte”.
Şerban: „Trebuie să luăm puncte!”
Ionuţ Şerban este conştient de dificultatea partidei de vineri seară, de pe propriul teren, cu Astra Giurgiu, însă rămâne optimist. Mijlocaşul alb-violet este convins că el şi colegii săi pot scoate echipa din subsolul clasamentului.
Fotbalistul piteştean speră ca FC Argeş să iasă cât mai repede din pasa proastă pe care o traversează : „Ne aşteaptă un joc greu împotriva unei echipe cu jucători de valoare care au jucat la un nivel ridicat. Au avut rezultate bune mai ales anul trecut şi în toţi anii. Este o echipă care a fost acolo sus, dar noi nu suntem într-o situaţie prea plăcută în momentul de faţă şi trebuie să luăm puncte. Trebuie să avem atitudine bună, să fim capacitaţi 100% la acest meci pentru a lua cele 3 puncte care să ne permită să ieşim din zona retrogradării. Nu este o perioadă bună pentru noi. Nu ne interesează prea mult situaţia Astrei. Şi ei sunt în aceaşi situaţie ca şi noi. Îmi doresc din suflet şi din inimă să ieşim învingători după acest meci. Odată ce ce nu sunt rezultate, nu este nici o situaţie prea bună, dar noi suntem un grup care ne ştim de mult, suntem nişte băieţi care ne înţelegem foarte bine şi încercăm să trecem peste situaţia asta. Pe domnul Moşteanu îl ştiam de când a fost de pe vremea domnului Badea şi este ok. Am avut o relaţie bună când a fost şi secund. Mergem înainte. Noi suntem încrezători că putem scoate echipa din acest impas. Trebuie să credem. Dacă nu credem şi nu avem credinţă că putem să scoatem echipa, atunci pentru ce mai jucăm fotbal”. M.D.


2 COMENTARII

  1. Nu mai folositi cuvinte jignitoare la adresa lui x sau y, va transmit gândurile unui fost jucător care nu a vrut să-si dea numele,, Conducători ca Gentea, președinte Foamete Stoica, Bogdan director executiv si mai nou la ședința participa unul Alin Vișan, ei vin la echipa decât când trebuie sa ne certe in rest nu veneau cu săptămânile la noi. Sa spuna public cand ne dau primele de promovare? Au trecut 6 etape si nimic”

  2. Nu mai folositi cuvinte jignitoare la adresa lui x sau y, va transmit gândurile unui fost jucător care nu a vrut să-si dea numele,, Conducători ca Gentea, președinte Foamete Stoica, Bogdan director executiv si mai nou la ședința participa unul Alin Vișan, ei vin la echipa decât când trebuie sa ne certe in rest nu veneau cu săptămânile la noi. Sa spuna public cand ne dau primele de promovare? Au trecut 6 etape si nimic”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.