Listele candidaților la alegerile parlamentare

0

  • Partidele au stabilit



Partidele din Argeș au definitivat liste candidaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie. PSD a venit cu cele mai multe surprize, având pe locuri eligibile oameni importanți din județ dar care nu sunt politiceni. Suprize au apărut pe ultima sută de metri și la Partidul Eco­logist Român.


În urma votului online, PSD Argeș a definitivat marți seara listele, pe primele locuri figurând nume neașteptate. Iată candidații:
Camera Deputaţilor:
1. Simona Bucura – deputat
2. Nicolae Pavelescu – lider Sindicatul Dacia
3. Nicolae Georgescu – deputat
4. Remus Mihalcea – director Spitalul Colentina
5 Aurel Bălăşoiu – primar Rociu
6. Alin Călinescu – manager Centrul Cultural Mioveni
Senat:
1. Ovidiu Puiu – rector Universitatea Brâncoveanu
2. Cristina Stocheci – senator
3. Enache Viorel – medic Spitalul de Pediatrie Piteşti
PNL Argeș a făcut liste în ordine alfabetică
La PNL Argeș au fost lupte crâncene. Listele nu au fost făcute în ordinea de pe buletinele de vot ci în ordine alfabetică ceea ce i-a bulversat pe liberalii și i-a nemulțumit. Lista pentru Camera Deputaților: Mihai Alexandrescu , Gheorghe Alecsei, Dănuț Bica, Adina Damaschin, David Bogdan Angelin, Cătălin Ducu, Adrian Miuțescu, Radu Perianu, Adrian Sandu, Narcis Sofianu, Ana Stan, Alexandrina Stanciu, Adrian Tase și Gelu Tofan. Se spune că primul loc pe listă i-ar reveni președintelui PNL Argeș Adrian Miuțescu. Deși premierul Ludovic Orban a anunțat că în Argeș va candida și Daniel Constantin, fost ministrul al Agriculturii, acesta nu figurează pe liste.
Lista pentru Senatul României: Dănuț Bica, Tiberiu Irimia, Mădălin Marinescu, Liliana Murguleț, Radu Pârva, Radu Perianu, Marius Postelnicescu.
USR Plus merge pe oamenii cunoscuți din partid
Și USR Plus a definitivat lista pentru scrutinul din 6 decembrie încă de săptămâna trecută. Deputatul Ionuț Moșteanu deschide lista candidaților USR PLUS pentru Camera Deputaților, pe următoarele poziții aflându-se Adrian Ștefan Cîrstea, Emilia Mateescu, Bogdănel Ionuț Marina și Dragoș Mihai Tănase.
La Senat, pe prima poziție se află Narcis Mircescu, urmat de Sebastian Nedelcu, Rodica Crețu, Ionuț Zamfirache, Florea Stan, Alexandru German si Mihai Cojan.
Rădulescu, candidat PER
De marți președintele interimar al Partidului Ecologist Român este fostul deputat PSD Cătălin Rădulescu. Așa cum era și firesc, acesta ca candida pe primul loc la Camera Deputaților. Reamintim ca deputatul Rădulescu a fost exclus din PSD în luna septembrie, atunci când a lipsit de la dezbaterile și votul asupra uneia din moțiunile de cenzură inițiate de partdul din care făcea parte. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.