PSD a depus listele candidaților la BEJ

2



PSD Argeș a depus ieri la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. La eveniment a fost prezent și liderul PSD Argeș, Ion Mînzînă, președintele ales al Consi­liului Județean, care a declarat că toate candidaturile au fost atent anali­zate și că s-a dorit să se vină în fața argeșenilor cu o echipă de profesioniști capabili să reprezinte cu succes Argeșul în Parlamentul României.


„Am venit la depunerea de candidaturi pentru parlamentul României. Este o perioadă grea care o străbatem cu măsurile necesare. Acum nu ne gândim la momentul alegerilor ci la ce va urma în perioada imediat următoare. PSD Argeş a depus listele pentru Camera Deputaţilor şi Senat. Dorim să continuăm ideea şi sloganul „Argeşul pe primul loc”. Avem în faţa elctoratului o echipă formată din specialişti, din oameni bine pregătiţi. Oameni care se vor zbate pentru sănătatea argeşenilor şi pentru bunăstarea lor. Cred în dorinţa lui Dumnezeu care ne vrea binele în fiecare zi”, a precizat Ion Mînzînă, preşedintele PSD Argeş în momnentul depunerii candidaturilor pentru alegerile parlamentare. „Am gândit o întinerire a echipei. Cu domnul Mihalcea cred că am vorbit de zeci de ori, în cazul domnului Pavelescu nu cred că mai este nevoie de nicio prezentare. Nimeni nu trebuie să fie promovat pe criteriul că a fost membru de partid de pe vremea lui nu ştiu cine sau nu ştiu care. Trebuie să regândim ce înseamnă politică. Eu sunt răspunzător de rezultatele pe care le vom obţine în Argeş. Nicio decizie nu am luat-o singur. Căutăm cele mai bune soluţii în condiţiile date. Am avut un sprijin şi un suport din partea Bucureştiului în ceea ce înseamnă lista” a mai spus Ion Mînzînă.
Ovidiu Puiu: Trebuie să fim foarte atenți să păstrăm echilibrul
Iată ce au declarat candidaţii care au pornit în lupta electorală pentru Parlamentul României.
Nicolae Pavelescu: “Consider că misiunea mea ca lider al Sindicatului Dacia s-a încheiat. Sunt un om de stânga și am convingerea că împreună cu echipa PSD vom reuși să reprezentăm mai bine interesele angajaților în Parlament”.
Remus Mihalcea: “Sunt argeșean. Aici m-am născut, am crescut și am învățat până să plec la Facultatea de Medicină. Ulterior am revenit la Spitalul Județean, după care am plecat la Spitalul Colentina. Am acumulat o experiență vastă în domeniul sanitar și acum vreau să o pun în slujba argeșenilor. Sunt mai mulți medici care s-au alăturat PSD și împreună putem ajuta la construirea unui sistem sanitar solid”.
Ovidiu Puiu: “Mă onorează această candidatură și îi mulțumesc domnului Gentea care a avut ideea. Intru în această ecuație a politicii încercând să văd politica prin dialog, iar nu prin confruntare. Trebuie să fim foarte atenți să păstrăm echilibrul, iar curentul social-democrat a vegheat mereu de-a lungul istoriei sale la acest deziderat”.
Cristina Stocheci: “Fac parte dintr-o echipă extraordinară, cu oameni care au o mare experiență în domeniile lor de activitate. Vom face echipă și în Parlament pentru argeșeni”.
Ei sunt candidații PSD Argeș:
Camera Deputaților:
1. Simona Bucura-Oprescu
2. Nicolae Pavelescu
3. Nicolae Georgescu
4. Remus Mihalcea
5. Aurel Bălășoiu
6. Alin Călinescu
7. Cătălin Mîndroc
8. Nicolae Dinică
9. Ștefan Dumitrache
10. Bogdan Oancea
11. Bogdan Minciunescu
12. Marius Nicolaescu
Senat:
1. Ovidiu Puiu
2. Cristina Stocheci
3. Viorel Enache
4. Laura Moraru
5. Ghiorghie Vatășescu
6. Adrian Bughiu


2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.