Reținut după ce a băgat un om în spital!

0



Un scandal izbucnit în Autogara Nord, a dus un om pe patul spitalului și pe altul în arest. Totul, în urma unui conflict spontan iscat la băutură. Agresorul mai este cercetat în două dosare de loviri și alte violențe și a mai fost reținut de două ori până acum, din cauza comportamenului vulcanic.


Săptămâna trecută, joi, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Ciomăgești, a mers la Secția 2 Poliție Pitești și a depus o plângere. Omul a prezentat un certificat medico-legal din care reieșea că necesită peste 20 de zile de îngrijiri medicale, cu posibilitate de prelungire a perioadei. Acesta a reclamat că pe data de 5 octombrie de afla în Autogara Nord și aștepta autobuzul să meargă acasă. A recunoscut că era sub influența alcoolului și pe acest fond a avut un conflict spontan cu un bărbat aflat în aceeași stare. Acesta din urmă l-a luat la bătaie, lovindu-l de mai multe ori. La final, l-a lăsat baltă de sânge și a plecat. În urma leziunilor suferite, victima a ajuns la spital. Bărbatul rănit a rămas internat timp de peste o săptămână și la externare a cerut să fie examinat de medicul legist. Acesta a precizat că nu îl cunoștea pe atacator și nu au avut anterior vreun conflict. Mai mult de atât, nici nu știa exact de la ce a izbucnit scandalul.
Mai este cercetat pentru infracțiuni cu violență
Cu ajutorul descrierii făcute de victimă dar și în baza unor imagini surprinse de camerele de supraveghere, oamenii legii au reușit să-l identifice pe bătăuș. Alexandru C. de 29 de ani, din Pitești, s-a ales cu dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. Ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Împotriva lui a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Agresorul a mai avut probleme cu legea. În lunile ianuarie și februarie din acest an, el a fost reținut tot pentru comiterea de infracțiuni cu violență. De asemenea, a fost trimis în judecată pentru fapte similare. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.