Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
duminică, 28 mai 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8513-Vineri, 26 mai 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Mai 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

10 Comentarii:

 1. 1

  Clevetici cleveteste

  Atat imi mai lipsea sa stau sa prind stirile despre numarul de electori arondati celor 2 candidati la presedentia SUA ca sa anticipez cu cateva ore mai devreme castigatorul!
  Caci pasamite viata mea va fi influentata de noul presedinte american si trebuie sa imi pregatesc o strategie de supravietuire in caz ca nu iese cel bun…

  As dori sa scriu si eu un editorial pe astfel de teme, dar nu vreau sa ocup spatiul comentariilor cu postari lungi, deci rezum:
  In ultimii 13 ani, de cand mi s-au nascut cei doi copii ai mei, televizorul meu din sufragerie sta numai pe canale de desene animate.
  La inceput a fost un pic mai greu sa ma dezobisnuiesc de urmarirea stirilor politice, a talk show-urilor si a analizelor politice si economice livrate de diversi oameni cu titluri pompoase (‘formator de opinie’ – ce urat suna! De parca opinia mea e format de astfel de insi… „analist politic”, „moderator” etc.)
  Dupa 5 ani am constatat ca nu am pierdut nimic daca nu mai sunt la curent cu ultimele lupte de culise din politica. Dupa 10 ani eram ca un betiv iesit de la dezalcoolizare si care nu mai simte fiori la vederea unei sticle de bere.

  Concluzie:
  Ma doare in cot de cine va castiga alegerile din SUA si de propaganda „politically correct” ce ar putea sa navaleasca in tara noastra.

  Sunt imunizat.

 2. 2

  Zoil

  N-ar fi mai bine … ducat , duce exista ?!

 3. 3

  Mc.gigi

  Gheorghe, Gheorghe! Nehotaratule! Regat sau republică?! URSS sau RSR?
  Comunistul din tine, etern! ?

 4. 4

  A. Riciu

  Un mânz sec devenit între timp măgar mare (dar tot sec!) scrie numai aberații despre alegerile din S.U.A.
  Crucișătorul fleșcăit este un biet viitor vizitator al unor stabilimente de specialitate care reamenajează mansardele.
  Cum oare nu-l pedepsește Dumnezeu la câte absurdități și injurii ,,a slobozit pe gaura gurii” (apud Vadim).

 5. 5

  gogu

  D-le A.Riciu, am citit si recitit textul tau de câteva ori si recunosc faptul ca este atât de criptat încât nu am înțeles despre ce este vorba si cui se adresează. Poate sunt eu mai slab cu „bibilica” dar te rog, ai putea sa ma luminezi puțin ? Cu mulțumiri anticipate.
  P.S. vad ca ti-a si dat un pinguin aviz negativ, cine o fi „desteptu’ ” ???

  1. 5.1

   Anonim

   Autorul romanului s.f. ,,Vremea mânzului sec” (?!), autointitulat ,,crucișător” al presei românești.

   1. 5.1.1

    gogu

    Mai anonim, pe tine te-a băgat cineva in seama? Nu e frumos sa vorbești neîntrebat.

    1. 5.1.1.1

     A. Riciu

     Dle Gogu, vă simt aproape și de aceea vă rog să-l scuzați pe anonim, a vrut să vă ajute dar nu a avut curaj să rostească numele ipochimenului.
     Îl spun eu, este vorba de numitul Cristian Tudor Popescu, un mizer purtător de vorbe al globaliștilor.
     Acest individ spune că ,,Victoria lui ,,Trumpf” ar însemna multiplicarea fără număr a răului pe care l-a făcut în acești 4 ani Americii, lumii, ființei umane. Daca in 2016 canalia mediatică numită Donald Trump sa zicem că nu era pe deplin cunoscută, în 2020 opțiunea e limpede: votând ,,Trumpf” ai votat pentru minciună, ticăloșie, fățărnicie, cinism, dispreț față de semeni”.
     Ca orice individ curajos, când a simțit că este aproape sigur că va câștiga Biden, a sărit ca proasta din baie la gâtul lui Trump (Trumpf cum îl numește el, cu un perpetuu retard infantil) pentru un ipotetic gheșeft. Dacă iese Trump, a îmbulinat-o. Un jeg!

 6. 6

  sergiu

  daca editorialul aparea in america, trump era sigur presedinte.

 7. 7

  A.G.A. Riciu

  hmm…

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .