Patru meciuri, două victorii pentru CS Dacia

0

  • Handbal feminin, Liga Florilor



Echipa de handbal a CS Dacia Mioveni 2012 a obţinut primele victorii din Liga Florilor, în cadrul turneului de la Sf Gheorghe, al doilea al începutului de campionat. Handbalistele antre­nate de Gheorghe Covaciu au învins pe U Cluj şi Crişul Chişineu Criş în cadrul acestui turneu, în timp ce în alte două partide disputate acum, au pierdut cu Craiova şi campioana Vâlcea.


CS Dacia a obţinut cee ace se putea obţine după primele cinci etape, adică aceste două victorii cu echipa mai accesibile. Turneul de la Sf Gheroghe a început joia trecută şi s-a încheiat marţi. În primul joc CS Dacia Mioveni a obţinut prima victorie din istoria clubului în prima ligă națională, impunându-se cu 32-25 (21-13) în fața Universității Cluj, partida fiind dominate cap-coadă. Al doilea meci a fost cu SCM Craiova echipă de cupe europene, iar areşencele au fost la un pas de surpriză, fiind conduse la limită l apauză, şi învinse la doar trei goluri, 28-25 (16-15), după ce adversarele au bneficiat de 4-5 decizii favorabile de arbitraj. A treia partidă, a adus o nouă victorie pentru elevele antrenate de Gheorghe Covaciu și Daniel Gheorghe care s-au impus cu 30-27 (18-16) în fața ACS Crișul Chișineu Criș, meciul fiind extrem de disputant.
Învinse de campioană
În fine, marţi, la al patrulea meci din turneul de la Sf Gheroghe handbalistele din Mioveni au pierdut în fața campioanei României, SCM Rm. Vâlcea, scor 22-39. ”Am venit la acest turneu să obținem două victorii și le-am obținut. Sunt dezamăgit de jocul de azi, în care fetele au clacat și fizic și pshic și vom face o analiză să vedem ce s-a întâmplat”, a declarat antrenorul Daciei Mioveni. De partea cealaltă, Florentin Pera a spus: ”Mă bucur din suflet că am reușit să ducem cu bine acest turneu, având în vedere situația în care ne-am aflat. Cred că am fost echipa cea mai dezavantajată, având cele mai multe absențe, dar am scos maxim din acest turneu. Chiar dacă am pierdut un singur meci, la un singur gol, am arătat o atitudine extraordinară și nu pot decât să le felicit pe aceste fete minunate. Am făcut un singur antrenament în 5 zile înainte de acest turneu, am avut o formulă de echipă cu doar 8 senioare, iar în aceste condiții sunt foarte mulțumit de ceea ce am obținut la acest turneu. Suntem în grafic, campionatul e lung și echilibrat, mai sunt multe meciuri până la final și se pot întâmpla multe” a declarat după acest ultim meci, antrenorul Covaciu.
6 puncte
Sportivele de la CS Dacia Mioveni 2012 se întorc acasă cu cele 6 puncte obținute la Turneu II al Ligii Florilor, puncte care contează pentru îndeplinirea obiectivului stabilit. Echipa argeşeană se află după 5 etape, la mijlocul clasamentului, pe 9 cu 6 puncte. În prima etapă a turului Ligii Florilor, în turneul de la Ploiești, CS Dacia a fost învinsă cu 26-21 (9-10) de Măgura Cisnădie.  S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.