Șoferul ucigaș nu mai are voie să conducă!

3
0

  • Cazul A murit sub ochii fratelui



Un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Davidești a fost reținut de polițiști sub acuzația de ucidere din culpă. Acesta este conducătorul care a omorât un copil de 12 ani, vineri. Băiatul traversa pe trecerea de pietoni, făcând parte dintr-un grup de copii, când a fost izbit de BMW-ul condus de Alexandru M. Oamenii legii au emis pe numele șoferului o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea luării unei măsuri preventive.


Tragedia a avut loc vineri seara în apropiere de magazinul Kaufland, din Mioveni. Alexandru M., de 19 ani, din comuna Davidești, se afla la volanul unui BMW seria 3, pe bulevardul I.C. Brătianu. Mergea spre DN 73. La trecerea de pietoni, un grup de copii s-a angajat în traversare regulamentară. Un echipaj de poliție a oprit pentru a le acorda prioritate. Pe sensul opus, șoferii de pe prima bandă au oprit de asemenea, pentru a le permite copiilor să traverseze. Alexandru M. a venit pe banda a doua și l-a izbit, în plin, pe Gabriel B., de 12 ani. Impactul a fost atât de puternic încât băiatul a fost aruncat prin aer aproximativ 30 de metri, trupul lui fiind proiectat până în parcarea de la Kaufland. A murit pe loc, fiind zdrobit! Tânărul, șofer de BMW, avea permis din martie 2020. Acesta a declarat că nu avea viteză mare, estimând că circula cu 40-50 de kilometri la oră. Martorii îl contrazic. Mai mult, în timpul cercetărilor efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni, s-a constatat că a existat riscul ca numărul victimelor să fi fost mai mare. Grupul de copii din care făcea parte Gabriel B. era format din cel puțin 5 băieți. Aceștia s-au tras în spate când au observat mașina. Au strigat și la Gabriel dar acesta nu a mai avut timp să fugă din fața bolidului. Pornind de la cercetările ulterioare care au dovedit, în mod cert ,neglijență din partea șoferului și încălcarea regulilor rutiere, având în vedere că accientul a avut loc la trecerea de pietoni, oamenii legii de la Poliția Mioveni au dispus reținerea șoferului.
Alexandru M. a fost dus în arestul IPJ Argeș în baza ordonanței pe 24 de ore. Ieri tânărul a fost prezentat Parchetului de pe langă Judecătoria Pitești cu propunerea luării unei măsuri preventive. Împotriva lui a fost dispusă măsura controlului judiciar. În plus, procurorul a emis interdicția ca tânărul să mai conducă autovehicule pe durata cercetărilor, acesta fiind acuzat de ucidere din culpă. M.Sandu


3 COMENTARII

  1. Problema nu e masina, ”bolidul” probabil e vreo tigaie de prin anii 2000. Problema e varsta la care unui copil , ca la 19 ani tot copil este si el, i se da pe mana o masina care depaseste 100 de cai si care-i da impresia ca e mare pilot . El fiind propabil un soarece cu wc in spatele curtii de prin Davidesti.
    Tragedia e imensa pentru o familie , psihic nu se mai pot recupera saracii parinti ai baiatului ucis.
    Concluzia, nu mai dati vina pe drumuri, autoritati etc. Vinovat e el si parintii ,daca cineva ii batea la propriu si la figurat, in cap, ideea ca-n oras nu se circula decat cu maxim a doua ( mai ales in comuna Mioveni, o strada si 3 blocuri…) nu se ajungea aici. Dar mai mult ca sigur si parintii sunt la fel, ignoranti, needucati…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.