S-a filmat schingiuind pisica!

0

  • Un bărbat din Câmpulung



Un caz a ajuns în atentia oamenilor legii, după ce mai multe persoane au sesizat faptul că, un bărbat din Câmpulung, Cătălin P., s-a filmat si a urcat pe YouTube, un film în care aruncă o pisicuţă în aer, o învârte şi chinuie. Băr­batul care-şi spune Kă­tălin Taleent este vlogger are filmultețe mai multe pe contul de YouTube, filmări din care se vede nivelul de educaţie al omului.


Kătălin Taleent a şocat prin filmuleţele pe care le-a postat de-a lungul timpului unele de-a dreptul dezgustătoare. Dacă postările în care pune o petardă în frigider, sau în veceu, par inofensive, la postarea în care-şi aruncă pisica în aer şi o strânge în braţe până când felina urlă de durere, cei care au vizualizat această înregistrare, iubitori sau nu de animale, s-au sesizat și au reacționat. Individul a mai încărcat un filmuleţ în care foloseşte cuvinte obscene faţă de o fetiţă de doar 6 ani… filmuleț care, ar trebui avut în vedere de autorități.
I-a fost întocmit dosar penal 
Polițiștii de la Câmpulung au fost sesizați, iar joi, au dispus luarea unor măsuri împotriva acestuia. „În seara zilei de 09 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la postarea unui bărbat, în mediul online, a unor înregistrări despre modul în care își tratează pisica. Polițiștii au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat de 35 de ani, din Câmpulung, ocazie cu care au verificat și îndeplinirea obligațiilor privind bunăstarea animalului, prevăzute de legislația specifică protecției animalelor.  În cauză verificările continuă, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănirea sau schingiurea animalelor, faptă prevazută de Legea 205 din 2004, privind protecţia animalelor, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung” a anunţat IPJ Argeş într-un comunicat de presă.
Şi-a ameninţat vecinii
Vecinii lui Cătălin P., au sesizat în mai multe rânduri poliția despre zgomotele si urletele din apartamentul acestuia de la etajul întâi al blocului de pe Brătianu, din Câmpulung. Omul i-a amenințat că le face rău dacă nu-l lasă în pace, astfel că cei mai în vârstă s-au speriat și s-au retras. Nici organizațiile de protectia animalelor nu stau cu mâinile încrucișate, reprezentanții acestora urmând să ia pisicuța din posesia lui Taleent. Mai grav este că acest individ are o mulţime de vizualizări pe înregistrările nebuneşti ceea ce-i aduce bani, câştigând din difuzarea lor. Tinerii care îl urmăresc îi pot urma exemplul negativ, ceea ce poate reprezenta un pericol. Tot ce se poate face este ca autorităţile să pună piciorul în prag. Canalul său poate fi blocat doar în urma unei sentinţe judecătoreşti. Dacă va fi găsit vinovat de schingiuirea animalului câmpulungeanul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la un an sau amendă! B.Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.