Învinși în ultimele minute!

0
0

  • Academica Clinceni – FC Argeș 1-0(0-0) A marcat: Andronic (min.88)



Echipa de fotbal a Piteștiului a ratat șansa de a pleca cu un punct din deplasarea de duminică, de la Clinceni, cu Academica. FC Argeș a pierdut cu 0-1, confruntarea cu revelația acestui tur de campionat. Singurul gol a întâlnirii a fost marcat de Răzvan Andronic, cu două minute înainte de finalul timpului regulamentar.


Fotbalistul ilfovean a trimis în plasă, din fața porții, din centrarea de manual a piteșteanului Cristi Tănase, cel mai bun om de pe teren. În ultimul sfert de oră, FC Argeș a evoluat în zece oameni după ce fundașul Gabi Matei a văzut al doilea galben pentru un fault la Tănase. Cea mai mare problemă a alb-violeților în acest meci a fost pe faza ofensivă, piteștenii nereușind să expedieze vreun șut pe spațiul porții apărate de Vâlceanu. Academica a avut câteva șanse de a deschide scorul în prima repriză, însă Dumitriu a fost blocat de Greab, iar Cebotaru a trimis cu capul puțin pe lângă poartă. Clinceniul a irosit o mare ocazie de gol și în debutul părții secunde când Gardoș a trimis pe lângă poartă din poziție excelență. Pe faza ofensivă, FC Argeș a fost destul de anemică, amenințând poarta gazdelor prin câteva șuturi din afara careului ale lui Ionuț Năstăsie, care însă nu au prins cadrul porții apărate de Vâlceanu. Clinceniul a dat lovitura cu două minute înainte de final prin Andronic care a reluat în plasă centrarea lui Cristi Tănase. După acest eșec, FC Argeș a rămas pe ultimul loc al clasamentului, cu cele 9 puncte, adunate în 13 etape, în timp ce Academica Clinceni a ajuns la 23 de puncte, consolidându-și locul 5 al ierarhiei.
Caseta tehnică:
Academica Clinceni: Vâlceanu – Paşov, Patriche, Gardoş, Dobrescu – Cebotaru(min.62 Cascini), L. Dumitru – Cordea(min.76 Petrescu), Rusescu, Cr. Tănase – D. Morar(min.8 Boiciuc – min.76 Andronic).
FC Argeş: Greab – Matei, Leca, Deslandes, Muşat – Meza Colii – Şt. Drăghici(min.67 Grecu), I. Şerban, Maes(min.67 Honciu), Mirică (min.11 Năstăsie)- Malele.
Arbitri: Andrei Chivulete, Andrei Constantinescu, Adrian Vornicu.
Arbitru de rezervă: Bogdan Dumitrache
Observator de joc: Viorel Anghelinei
Observator arbitri: Laszlo Sajtos
Cartonașe roșii: Gabi Matei (min.79)
M.D. foto: Sport Pictures.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.