Ce mai fac colegele de serie ale CS Mioveni

0
0



Cantonament în Antalya
FK Csikszereda va începe pregătirile în vederea reluării Ligii a 2-a abia la jumătatea lunii ianuarie. Formația din Miercurea Ciuc este printre ultimele care vor da drumul antrenamentelor, dar în această perioadă și-a făcut anumite strategii. Astfel, după data reunirii, 14 ianuarie, FK Csikszereda va disputa două meciuri amicale. Un prim test a fost programat pe 20 ianuarie, cu Foresta Suceava, din Liga 3, iar zilele următoare va fi decis și al doilea adversar. Partida respectivă se va disputa pe 22 ianuarie, dar în acest moment nu se cunoaște numele echipei.
Primul transfer
După anunțurile de despărțire de patru jucători aflați în lot în prima parte a sezonului, Rapid a comunicat și primul transfer oficial făcut în 2021. Mijlocașul Bogdan Barbu (28 de ani), recent plecat de la Universitatea Cluj, a semnat un contract pe un an și jumătate cu echipa giuleșteană. Primul transfer efectuat de Rapid pentru partea a doua a campionatului Ligii 2, ediția 2020/2021, este Bogdan Barbu, un jucător originar din București, care cunoaște foarte bine actuala ”casă” a giuleștenilor: stadionul Regie. Mijlocașul a crescut la Sportul Studențesc, pentru care a jucat în Liga 2 pe când avea 20 de ani.
Le-a plecat spaniolul
Antrenorul Valentin Suciu a declarat că spaniolul Eder Gonzalez (23 de ani) va fi prima plecare din această pauză de transferuri. El va merge în Liga 1, la Sepsi întrucât cluburile s-au înțeles în mare parte. Prin cedarea lui Gonzalez, FK Csikszereda va pierde unul dintre cei mai importanți jucători din prima parte a campionatului. El a fost utilizat foarte des de antrenorul Valentin Suciu. În Liga 2, din 14 etape pe care le-au jucat ciucanii în actualul sezon, a fost utilizat în 12 și a marcat un gol. El a mai prins și un meci în Cupa României. Sursa: www.liga2.prosport.ro. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.