A furat un aparat de sudură de la Dedeman!

0
0



Un hoţ, din comuna Moşoaia, a ajuns în arest fiind acuzat că a furat din Dedeman. În timpul cercetărilor, poliţiştii Secţiei 2 Piteşti au stabilit că argeşeanul era căutat tot pentru furturi din magazine şi de poliţiştii din Dolj şi din Vâlcea. După ce va fi încheiată ancheta la Piteşti acesta va trebui dus şi în judeţele amintite pentru audieri.


„Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt, și au reținut un bărbat de 26 de ani, din Moșoaia. Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 18 decembrie 2020, cel în cauză ar fi sustras unelte din incinta unui centru comercial din Pitești. Totodată, din verificări s-a stabilit că cel în cauză ar fi comis fapte cu mod de operare similar si pe raza altor județe”, declara Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş. Anchetatorii au stabilit că tânărul a sustras un aparat de sudură de la Dedeman. Florin Constantin G., de 26 de ani, despre el fiind vorba, a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Procurorul a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, cu obligația de a nu părăsi localitatea de domiciliu. Inculpatul are interdicția de a părăsi domiciliul în perioada controlului judiciar. Tânărul argeşean este suspectat că a comis un furt dintr-un magazin din judeţul Dolj şi unul într-un magazin din judeţul Vâlcea. El va trebui să fie audiat şi de poliţiştii din judeţele amintite în legătură cu faptele comise.
În ziua de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat de 34 de ani, din Oarja.
Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 4 spre 5 ianuarie a.c., bărbatul ar fi pătruns prin efracţie în sediul unei societăţi comerciale, de unde ar fi sustras ţigări, bani şi brichete, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 800 de lei.
După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. M.Sandu Foto: C.Tudor


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.